• Krčedinci ponovo bez vode i objašnjenja

  Meštrani Krčedina, opet bez vode.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krčedinci ponovo bez vode i objašnjenja

  Celo naseljeno mesto Krčedin u nedelju i ponedeljak ostalo je bez vode u periodu od 14 do 21 sat. Na zvaničnom sajtu JKP “Vodovod i kanalizacija” nema obaveštenja iz kog razloga je prekinuto vodosnabdevanje celog naselja Krčedin.

  Meštani Krčedina nagađaju da je ponovo došlo do kvara pumped dok za IN Medija iz JKP “ Vodovod i kanalizacija” nema objašnjenja iz kog razloga nema vode u Krčedinu.

  -Nisam ovlašćen da dajem izjave ispred preduzeća, za to je zaduzžen director Dragoljub Trifunović pozovite njega- kazao je za IN Medija tehnički director ovog preduzeća Dragan Došen.

  Dragoljub Trifunović nije dostupan, dok u preduzeću koje vodi nemaju odgovor kada će biti u kancelariji.

  Ovo mesto je tokom tropskih temperatura 2022. godine dva meseca bilo bez vodosnabdevanja bez objašnjenja ali ni postavljenih cisterni. Nakon održanih protesta povodom izjave predsednika opštine Vladimira Gaka da vode nemaju jer su hladili lubenice, lokalna samouprava je nakon dva meseca organizovala skup meštana. Na skupu su prisustvovali pored predsednika opštine i director JKP “Vodovod I kanalizacija” Dragoljub Trifunović kao I tehnički director Dragan Došen.

  Meštanima je tom prilikom obećano kopanje novog bunara B5 što je i učinjeno par meseci posle.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija sutra obeležava gradsku slavu

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 23. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 24. […]

  Inđija 12. jula dobija novog predsednika Opštine

  Konstitutivna sednica Skupštine opštine Inđija će biti održana 12. jula, saznaje IN Medija. Pored novih odbornika, Inđija će dobiti i novog predsednika Opštine kao i članove Opštinskog […]