• Krivična prijava protiv Vučićevog kuma Nikole Petrovića zbog udesa na Dedinju

  Protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika države Aleksandra Vučića, biće podneta krivična prijava zbog udesa koji se u ponedeljak dogodio na Dedinju, piše Nova.rs. Nekadašnji direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi u ponedeljak popodne. Kako je objavila Nova.rs, u sudaru su povređene dve osobe. Mediji su objavili fotografije Petrovića koji sedi u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krivična prijava protiv Vučićevog kuma Nikole Petrovića zbog udesa na Dedinju

  Protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika države Aleksandra Vučića, biće podneta krivična prijava zbog udesa koji se u ponedeljak dogodio na Dedinju, piše Nova.rs.

  Nekadašnji direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi u ponedeljak popodne. Kako je objavila Nova.rs, u sudaru su povređene dve osobe.

  Mediji su objavili fotografije Petrovića koji sedi u policijskom automobilu sa kapuljačom na glavi.

  Napravljena je i veća materijalna šteta s obzirom na to da su učesnici udesa bili u vozilima „opel corsa“ i „mercedes McLaren“.

  Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je da se protiv Nikole Petrovića podnese krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja, piše Nova.rs.

   – Policijski službenici Uprave saobraćajne policije izvršili su uviđaj predmetne saobraćajne nezgode i obavestili dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je naložio da se protiv osumnjičenog podnese krivična prijava zbog krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja. – navodi se u odgovoru Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

  Okolnosti pod kojima je do saobraćajne nezgode došlo biće poznate nakon vanrednog tehničkog pregleda vozila i saobraćajno-tehničkog veštačenja, a rezultati laboratorijskih analiza nakon dostavljanja krivične prijave i njenih priloga, dodaje se.

  Nikola Petrović je u javnosti poznat kao bivši direktor „Elektromreže Srbije“ i jedan od kumova predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Osim toga, bio je potpredsednik Privredne komore Srbije, a ima razvijen privatni biznis.

  Naslovna: Pixabay

  Izvor: Nova.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija