• Lider inđijskih naprednjaka Vladimir Gak: Srbija ne sme da stane

  Opštinski odbor već danima podseća svoje članove i simpatizera na predstojeći miting koji je najavio lider te stranke Aleksandar VUčić a koji će se održati 26. maja u Beogradu. Danas se zvanično obratio i predsednik opštinskog odbora SNS-a Inđija, Vladimir Gak. Vladimir Gak u svom saopštenju navodi da Inđija ima stopu nezaposlenosti ispod 3% . […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lider inđijskih naprednjaka Vladimir Gak: Srbija ne sme da stane
  Foto: IN Medija

  Opštinski odbor već danima podseća svoje članove i simpatizera na predstojeći miting koji je najavio lider te stranke Aleksandar VUčić a koji će se održati 26. maja u Beogradu. Danas se zvanično obratio i predsednik opštinskog odbora SNS-a Inđija, Vladimir Gak.

  Vladimir Gak u svom saopštenju navodi da Inđija ima stopu nezaposlenosti ispod 3% .

  U Inđiju je došlo 17 novih investicija, asfaltirali smo sve nasfaltirane ulice, ne postoji selo u koje nismo ulagali i trudili se da nam svako mesto izgleda po meri i volji građana. Danas Inđija ima stopu nezaposlenosti ispod 3%. Briga o deci i porodici nam je na prvom mestu, stipendije su nam najveće u okruženju, budžet za poljoprivredu je na zavidnom nivou a sve veća ulaganja su i u turističke potencijale naše opštine. – navodi Gak u sovm saopštenju.

  Prema rečima lidera inđijskih naprednjaka, u poslednje dve godine u Inđiju se doselilo 1662 nova stanovnika koja su promenila mesto prebivališta.

  Inđija je postala najbolje mesto za porodicu. Svega ovoga ne bi bilo da nije odgovorne politike koju sprovodi predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić.- kaže se u saopštenju.

  Srbija je danas zamlja poštovana u svetu, zemlja koja se zahvaljujući odgovornoj i mudroj politici razvija i raste i ide putem napretka, navodi Vladimir Gak.

  Zbog svega ovoga pozivam sve građane opštine Inđija i Srbije da ne dozvole da nam političke marionete zapada koristeći veliku tragediju koja je pogodila čitavu Srbiju govore da to nije tako, jer je svima jasno da oni žele samo jedno, a to je vlast po svaku cenu. Ne smemo im dozvoliti da odvedu Srbiju u propast! Ne smemo dozvoliti da Srbija stane! – kaže se, između ostalog,  u saopštenju predsednika OO SNS- Inđija.

  Gak u je u svom saopštenju pozvao građane na “ Veliki skup jedinstva na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a koji će se održati 26. maja u popodnevnim časovima.“

  IN Medija.

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/odlazak-na-miting-sns-ucena-ili-gest-dobre-volje/?fbclid=IwAR1HC5smjLqr3kbEVjVJ3kqKDn7Rto0fweEQgNuTBgh5r3-EDTjnWnZpLrE

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika