• Ljubavna komedija „Šta ćemo sad?“

  U subotu 26. februara od 20 sati u velikoj sali Кulturnog centra Inđija biće odigrana pozorišna predstava „Šta ćemo sad?“ Po motivima drame Branka Đurića- Đure, tekst je adaptirao i režirao Erol Кadić. Tekst Branka Đurića je samo polazna tačka po kojoj je tekst rađen. Ljubavna komedija u kojoj se sva radnja odigrava u zatvorenom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ljubavna komedija „Šta ćemo sad?“

  U subotu 26. februara od 20 sati u velikoj sali Кulturnog centra Inđija biće odigrana pozorišna predstava „Šta ćemo sad?“ Po motivima drame Branka Đurića- Đure, tekst je adaptirao i režirao Erol Кadić. Tekst Branka Đurića je samo polazna tačka po kojoj je tekst rađen.

  Ljubavna komedija u kojoj se sva radnja odigrava u zatvorenom prostoru, odnosno pozorištu. Ivan Đorđević glumi poznatog beogradskog glumca koji dolazi u provinciju da odigra predstavu i tada se posvećije lokalnoj glumici amaterki koja je potajno zaljubljena u njega. Lik koji glumi Sofija Juričan predstavlja mladu, mudru, kreativnu i sasvim anonimnu glumicu. Predstava se nastavlja tako što ona zaključava pozorište i njih dvoje ostaju sami na sceni. Radnja obiluje komičnim situacijama koje na kraju rezultiraju time da poznati glumac i nepoznata glumica imaju više sličnosti nego što je to delovalo pre susreta.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura