• Manje novca za jednokratnu pomoć nezaposlenim trudnicama, više novca za namirnice i lekove

  Izmenom finansijskog Plana Centra za socijalni rad „Dunav“, jednokratna pomoć nezaposlenim trudnicama umanjena je za 1,5 miliona dinara. Tako je od ranije planiranih 6 miliona dinara za jednokratnu pomoć nezaposlenim trudnicama, izmenom predviđeno 4,5 miliona dinara. Izmena finansijskog Plana, koju su nedavno usvojili odbornici u Skupštini opštine Inđija, podrazumeva preraspodelu finansijskih sredstava dok planirana sredstva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Manje novca za jednokratnu pomoć nezaposlenim trudnicama, više novca za namirnice i lekove

  Izmenom finansijskog Plana Centra za socijalni rad „Dunav“, jednokratna pomoć nezaposlenim trudnicama umanjena je za 1,5 miliona dinara.

  Tako je od ranije planiranih 6 miliona dinara za jednokratnu pomoć nezaposlenim trudnicama, izmenom predviđeno 4,5 miliona dinara.

  Izmena finansijskog Plana, koju su nedavno usvojili odbornici u Skupštini opštine Inđija, podrazumeva preraspodelu finansijskih sredstava dok planirana sredstva namenjena ovoj ustanovi, za programske aktivnosti, ostaju na nivou od 62 875 000 dinara.

  Lokalni parlament

  U obrazloženju Upravnog odbora ustanove se navodi da je taj iznos preusmeren na jednokratnu novčanu pomoć licima koja „nisu u mogućnosti da se radno angažuju„.

  Upravni odbor u svom obrazloženju navodi da se inđijskom  Centru za socijalni rad „sve više obraćaju korisnici i stanovnici opštine Inđija sa zahtevom za isplatu jednokratne pomoći (nabavka namirnica, lekova kao i drugih potreba izazvanih specifičnim stanjem ili situacijom.) te je novac preusmeren za te namene.

  Naslovna: Pixabay

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]