• Maradik: U Domu kulture nema mesta za KUD „Jedinstvo“

  Savet MZ Maradik doneo je jednoglasnu odluku da КUD „Jedinstvo“ ubuduće koristi fiskulturnu salu u Osnovnoj školi za svoje probe, jer kako kažu, nije u redu da „КUD Jedinstvo“ zauzima 60% termina, naveo je danas pokret Građanin. Iz pokreta tvrde da je reč o „jedinstvenom primeru u svetu gde je problem jer Dom kulture koristi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Maradik: U Domu kulture nema mesta za KUD „Jedinstvo“

  Savet MZ Maradik doneo je jednoglasnu odluku da КUD „Jedinstvo“ ubuduće koristi fiskulturnu salu u Osnovnoj školi za svoje probe, jer kako kažu, nije u redu da „КUD Jedinstvo“ zauzima 60% termina, naveo je danas pokret Građanin.

  Iz pokreta tvrde da je reč o „jedinstvenom primeru u svetu gde je problem jer Dom kulture koristi kulturno udruženje“ КUD Jedinstvo se oštro protivi ovakvoj odluci, kao i sva deca i roditelji, navode iz Građanina.

  U odgovoru predsednika Saveta MZ Maradik se, uzmeđu ostalog navodi“ da su članovi Saveta doneli takvu odluku jer su uslovi u osnovnoj školi „dosta bolji“

  Kako u našoj Mesnoj zajednici Dom kulture svim udruženjima i imaju pravo istog i sva fizička lica, Mesna zajednica ne može da obezbedi četiri termina za probe jednog udruženja, jer onda dolazimo u situaciju da imamo zauzetost 60 odsto i da je svima ostalima značajno uskraćženo korišćenje istih. – navodi se u obrazloženju predsednika Saveta MZ Maradik. Nikola Bradić.

  Članovi KUD „Jedinstvo“ zahtevaju sastanak sa predsednikom opštine Inđija, Vladimirom Gakom kao i predsednikom Saveta MZ Maradik Nikolom Bradićem.

  Naslovna: Pokret Građanin

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika