• Memorijal „Milomir Mića Maletić“

  U okviru obeležavanja 70 godina dizanja tegova, KDT „Železničar“ Inđija organizovao je memorijal „Milomir Mićsa Maletić“ u čast  legendarnog dizača tegova po kom memorijal nosi ime, u subotu 22. aprila u sportskoj hali u Inđiji. Milomir Mića Maletić bio je višestuki prvak i rekorder bivše Jugoslavije u dizanju tegova, reprezentativac i učesnik Olimpijade 1972. godine. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Memorijal „Milomir Mića Maletić“

  U okviru obeležavanja 70 godina dizanja tegova, KDT „Železničar“ Inđija organizovao je memorijal „Milomir Mićsa Maletić“ u čast  legendarnog dizača tegova po kom memorijal nosi ime, u subotu 22. aprila u sportskoj hali u Inđiji.

  Milomir Mića Maletić bio je višestuki prvak i rekorder bivše Jugoslavije u dizanju tegova, reprezentativac i učesnik Olimpijade 1972. godine. Bio je trener reprezentacije Jugoslavije i trener KDT Železničar. Penziju je dočekao kao professor fizičkog vaspitanja u TŠ “Mihajlo Pupin”. Preminuo je u 82 godini 21. Septembra 2021. Godine.

  Memorijal u čast proslavljenog inđijskog sportiste biće održan u subotu 22. Aprila od 11 sati u sportskoj hali u Inđiji.

  Pokrovitelj događaja je KDT „Železničar“ Inđija, opština Inđija i Savez Srbije za dizanje tegova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport