• Milan Bogojević podneo ostavku na mesto direktora Turističke organizacije Inđija

  Sa mesta direktora Turističke organizacije opštine Inđija ostavku je nakon tri godine mandata podneo Milan Bogojević. Bogojević za IN Medija kaže da se na ovaj korak odlučio iz lične želje za daljim napredovanjem, usavršavanjem i ostvarivanjem na poslovnom planu. Njegov trogodišnji boravak na čelu Turističke organizacije obeležio je niz projekata i afera. Odluku o ostavci […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Milan Bogojević podneo ostavku na mesto direktora Turističke organizacije Inđija

  Sa mesta direktora Turističke organizacije opštine Inđija ostavku je nakon tri godine mandata podneo Milan Bogojević. Bogojević za IN Medija kaže da se na ovaj korak odlučio iz lične želje za daljim napredovanjem, usavršavanjem i ostvarivanjem na poslovnom planu. Njegov trogodišnji boravak na čelu Turističke organizacije obeležio je niz projekata i afera.

  Odluku o ostavci na mesto direktora Turističke organizacije Milan Bogojević predočio je početkom maja predsedniku opštine Inđija Vladimiru Gaku sa kojim je dogovoreno da ostane na čelu Turističke organizacije do završetka projekta “Srpska Kapadokija”

  -Dogovorili smo se da ostanem do završetka realizacije projekta „Srpska Кapadokija“ koja se završava krajem avgusta. Razlozi su motivisani isključivo ličnom željom za daljim napredovanjem, usavršavanjem i ostvarivanjem na poslovnom planu.- kaže za IN Medija Milan Bogojević.

  On sa pozicije direktora odlazi na mesto generalnog menadžera hotela “HOGO” u vlasništvu kompanije  “Plastik Gogić” čije se otvaranje najavljuje za iduću godinu.

  -Кada se podvuče linija, bile su ovo odlične godine za turizam Inđije, zvanično smo dve godine među tri najbolje TO u Srbiji. I nije to najbitnije, bitnija je činjenica da smo najviše sredstava ulagali u infrastrukturu koja ostaje iza svih nas. – objašnjava Bogojević.

  U toku trogodišnje funkcije direktora TO Inđija Milan Bogojević je uspeo da završi i osnaži projekat “Keltsko selo” , te da pokrene ogranak muzeja “Adligat” u Inđiji kao i da realizuje projekat “Srpska Kapadokija” na Krčedinskoj adi. Bogojeviću je pošlo za rukom da dve godine uzastopno osvoji i nagradu “Turistički cvet” najprestižnije nagrade u oblasti turizma.

  Osim projekata koji su značajni za razvoj turizma u Inđiji, Bogojević će biti upamćen po aferama.

  Podsetimo, u planu Turističke organizacije opštine Inđija za 2022. godinu je osnivanje internet televizije. Takođe, u Statutu TO Inđija dodata je delatnost  proizvodnja i emitovanje televizijskog programa. Nakon teksta IN Medija oko usvajnja Odluke koja je mimo medijske strategije Republike Srbije, Bogojević je optužio IN Mediju za iznošenje neistina o radu Turističke organizaciju kao i da je “napad na TO napad na predsednika opštine i Srpsku naprednu stranku. “

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/bogojevic-in-medija-napadom-na-turisticku-organizaciju-zapravo-napada-vladimira-gaka-i-sns/

  Bogojevićev problem sa pisanjem IN Medija ponovio se i u izveštavanju o pokretanju ogranka galerije “Adligat” kada su novinari optuženi da proganjaju poslovne partnere tako što im postavljaju novinarska pitanja.

  Jedan od nesotvarenih dugo najavljivanih projekata „Šetalište iznad vode u Slankamenu“ koji je pretrpeo niz izmena ostaje i dalje ideja koja po svemu sudeći neće niti realizovana ni u ovoj godini. Naime iako uvršten u budžet za 2023 godinu, Nacrtom rebalansa budžeta ovaj projekat je izopšten.

  Ipak, Bogojević napominje da je ovaj projekat u “fazi usklađivanja sa Ministarstvom građevine“ dok Nacrt rebalansa budžeta govori da, bar u ovoj budžetskoj godini do realizacije neće doći ukoliko rebalans bude usvojen u ponuđenoj verziji.

  On smatra da je mnogo toga urađeno na podizanju vidljivosti turističke ponude, kvaliteta manifestacija, saradnje sa lokalnom zajednicom i ugostiteljima.

  -Ne znam da li smo mogli da uradimo više ali znam da smo se davali više od 100% u ove tri godine. Na kraju posebnu zahvalnost želim da odam svom malom timu, da nije bilo vas ne bi bilo ovih sjajnih rezultata – poručuje sada već bivši direktor Turističke organizacije Milan Bogojević.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Poljoprivrednici prijavili protest za ponedeljak

  Skoro sve članice Ujedinjenih udruženja poljoprivrednika Srbije donele su odluku da će izaći na proteste u ponedeljak, 13. novembra. Kako prenosi Agroklub, protest je zvanično prijavljen MUP-u, […]