• Ministarstvo: Niže cene goriva danas od 15 sati

  Danas od 15 sati do 15 sati 25. marta 2022. godine, litar evrodizela koštaće 187,23 dinara a BMB 95 premium 176,05 dinara za litar, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Benzinske pumpe, su dužne su da maloprodajne cene goriva evro dizel i evro premijum BMB 95, koje ne smeju da budu više od najviših maloprodajnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ministarstvo: Niže cene goriva danas od 15 sati

  Danas od 15 sati do 15 sati 25. marta 2022. godine, litar evrodizela koštaće 187,23 dinara a BMB 95 premium 176,05 dinara za litar, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

  Benzinske pumpe, su dužne su da maloprodajne cene goriva evro dizel i evro premijum BMB 95, koje ne smeju da budu više od najviših maloprodajnih cena utvrđenih od strane Ministarstva trgovine, primene odmah po objavljivanju na zvaničnoj internet stranici Ministarstva trgovine.

  Vlada Srbije je 10. marta donela Uredbu kojom se uspostavljaju nove cene goriva na benzinskim pumpama širom Srbije. Vladina uredba nalaže da se prosečne veleprodajne cene derivata evro dizel i evro premijum BMB 95 obračunava Ministarstvo rudarstva i energetike svakog petka i da će ga najkasnije do 13 časova dostavljati Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija koje će utvrđivati najviše maloprodajne cene.

  Oni imaju obavezu da svakog petka na zvaničnoj internet stranici najkasnije do 15 časova objave cene koje će vozači plaćati na pumpama.

  Propisane kazne za one koji ne budu poštovali Uredbu Vlade Srbije su od 5.000 do dva miliona dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]