• MUP: Blagovremeno podnesite zahtev za izdavanje putne isprave

  Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da, ukoliko im je važnost pasoša istekla ili ga nemaju, blagovremeno podnesu zahtev za izdavanje pasoša. MUP je ovaj apel uputio povodom očekivano povećanog interesovanja građana za izdavanje putnih isprava u periodu sezone letnjih odmora.  -Podsećamo i da, ukoliko putujete sopstvenim automobilom, proverite važnost saobraćajne i vozačke dozvole, kao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: Blagovremeno podnesite zahtev za izdavanje putne isprave

  Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da, ukoliko im je važnost pasoša istekla ili ga nemaju, blagovremeno podnesu zahtev za izdavanje pasoša.

  MUP je ovaj apel uputio povodom očekivano povećanog interesovanja građana za izdavanje putnih isprava u periodu sezone letnjih odmora. 

  -Podsećamo i da, ukoliko putujete sopstvenim automobilom, proverite važnost saobraćajne i vozačke dozvole, kao i registracione nalepnice i na vreme, pre isteka važnosti, podnesete zahtev za izdavanje novih dokumenata –kažu u MUP-u.

  Dodaju da je važno da na put krećete odmorni, poštujete saobraćajne propise i vodite računa o svojoj i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]