• MUP: Kukasti krst na zgradi člana REM-a nacrtao 76-godišnji Novosađanin

  Novosadska policija je saopštila da je identifikovala osobu koja je na zgradi u kojoj živi zamenik predsednika REM-a Milorad Vukašinović nacrtala kukasti krst uz natpis REM, prenosi 021.rs. Kako navodi MUP, sumnja se da je sedamdesetšestogodišnji Novosađanin, prošle noći, sprejom ispisao nacističke simbole uz natpis REM, na zgradi u kojoj stanuje Vukašinović. Zbog sumnje da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: Kukasti krst na zgradi člana REM-a nacrtao 76-godišnji Novosađanin

  Novosadska policija je saopštila da je identifikovala osobu koja je na zgradi u kojoj živi zamenik predsednika REM-a Milorad Vukašinović nacrtala kukasti krst uz natpis REM, prenosi 021.rs.

  Kako navodi MUP, sumnja se da je sedamdesetšestogodišnji Novosađanin, prošle noći, sprejom ispisao nacističke simbole uz natpis REM, na zgradi u kojoj stanuje Vukašinović.

  Zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, protiv njega će biti podneta krivična prijava javnom tužilaštvu.

  Navodi se da „Ministarstvo unutrašnjih poslova čini sve da zaštiti svakog pojedinca, njegovu ličnu i imovinsku sigurnost i neće dozvoliti da sigurnost bilo koga zbog posla koji obavlja bude ugrožena“.

   – Nastojaćemo i u narednom periodu da, u skladu sa zakonom i nadležnostima, omogućimo nezavisnim institucijama da neometano obavljaju svoj posao. – saopštava MUP.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/zekic-kraj-strajka-kada-pronadju-ko-je-crtao-kukasti-krst-na-zgradi-clana-rem/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]