• Na pitanje ko je odgovoran jer je Komunalac 10 dana bez direktora, vlast nema odgovor

  Na sednici Skupštine opštine Inđija, koja je u toku, niko od predstavnika vlasti nije mogao da objasni ko je odgovoran zbog činjenice da JKP Komunalac u poslednjih 10 dana nije imao direktora, javlja novinarka IN Medija Verica Marinčić koja prati današnju sednicu lokalnog parlamenta. Dušan Lemajić je na mesto direktora Komunalca imenovan 18. juna 2018. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na pitanje ko je odgovoran jer je Komunalac 10 dana bez direktora, vlast nema odgovor

  Na sednici Skupštine opštine Inđija, koja je u toku, niko od predstavnika vlasti nije mogao da objasni ko je odgovoran zbog činjenice da JKP Komunalac u poslednjih 10 dana nije imao direktora, javlja novinarka IN Medija Verica Marinčić koja prati današnju sednicu lokalnog parlamenta.

  Dušan Lemajić je na mesto direktora Komunalca imenovan 18. juna 2018. godine a nako dva dana stupio je na tu funkciju. Nakon isteka mandata lokalna samouprava nije raspisala novi konkurs, na šta je ranije ukazao odbornik Strahinja Jovanović.

  Jovanović je na današnjoj sednici postavio odborničko pitanje na ovu temu ali je odgovor predstavnika vlasti izostao.

  Podsetimo da če na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija, odbornici nakon donošenja odluke o prestanku mandata dosadašnjem direktoru JKP “Komunalac“ Dušanu Lemajiću glasati i za imenovanje vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća.

  Nakon toga, raspisaće se javni konkurs za izbog novog direktora JKP“ Komunalac i trajaće mesec dana. Za to vreme preduzećem će rukoviditi vršioc dužnosti direktora a prema dokumentaciji u koju je IN Medija imala uvid to će i dalje biti Dušan Lemajić.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dusan-lemajic-ostaje-na-celu-jkp-komunalac/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija