• Nakon Nedimovića, i Vanja Udovičić posetio seoske klubove

  Vanja Udvoičić je tom prilikom donirao sportsku opremu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon Nedimovića, i Vanja Udovičić posetio seoske klubove
  Foto: Opština Inđija

  Nekadašnji ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je Fudbalski klug “Sloga” i Maradika.

  Kako je saopštila lokalna samouprava, proslavljeni srpski vaterpolista Vanja Udvoičić je tom prilikom donirao sportsku opremu.

  U razgovoru sa predstavnicima kluba iz Maradika ali i fudbalskih klubova iz Ljukova i Jarkovaca i košarkaškog kluba iz Beške koji su prisustvovali sastanku, definisane su ključne potrebe klubova za svakodnevno funkcionisanje.- navodi se u saopštenju.

  Iz lokalne samouprave su saopštili da je Udovičić pohvalio rad klubova i posvećenost u radu sa naročito mlađim selekcijama, i dodao da će sa svoje strane učiniti sve kako bi klubovi nastavili sa svojim uspesima.

  Početkom meseca još jedan nekadašnji ministar u Vladi Republike Srbije posetio je seoske fudbalske klubove. Bivši minister i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović obišao je fudbalske klubove „ČSK 1939“ u Čortanovcima, „Fruškogorac“ u Krčedinu i FK „Dunav“ u Novom Slankamenu.

  Tada je rečeno da je to “prvi put u istoriji kluba da funkcioner Fudbalskog saveza Srbije dođe u seoski fudbalski klub”.

  PROČITAJTE JOŠ: 

  Inđija: Nedimović u poseti seoskim fudbalskim klubovima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]