Nakon Nedimovića, i Vanja Udovičić posetio seoske klubove

Vanja Udvoičić je tom prilikom donirao sportsku opremu.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Nakon Nedimovića, i Vanja Udovičić posetio seoske klubove
Foto: Opština Inđija

Nekadašnji ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je Fudbalski klug “Sloga” i Maradika.

Kako je saopštila lokalna samouprava, proslavljeni srpski vaterpolista Vanja Udvoičić je tom prilikom donirao sportsku opremu.

U razgovoru sa predstavnicima kluba iz Maradika ali i fudbalskih klubova iz Ljukova i Jarkovaca i košarkaškog kluba iz Beške koji su prisustvovali sastanku, definisane su ključne potrebe klubova za svakodnevno funkcionisanje.- navodi se u saopštenju.

Iz lokalne samouprave su saopštili da je Udovičić pohvalio rad klubova i posvećenost u radu sa naročito mlađim selekcijama, i dodao da će sa svoje strane učiniti sve kako bi klubovi nastavili sa svojim uspesima.

Početkom meseca još jedan nekadašnji ministar u Vladi Republike Srbije posetio je seoske fudbalske klubove. Bivši minister i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović obišao je fudbalske klubove „ČSK 1939“ u Čortanovcima, „Fruškogorac“ u Krčedinu i FK „Dunav“ u Novom Slankamenu.

Tada je rečeno da je to “prvi put u istoriji kluba da funkcioner Fudbalskog saveza Srbije dođe u seoski fudbalski klub”.

PROČITAJTE JOŠ: 

Inđija: Nedimović u poseti seoskim fudbalskim klubovima

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Sport

Inđija Indiansi šampioni Srbije

Stadion FK Hajduk u Beški bio je epicentar sjajnog fleg fudbala ovog vikenda, gde su Inđija Indians zasluženo osvojili šampionsku titulu na Finalnom turniru Seniorske fleg lige Srbije 2023.

FK Inđija: Igrači odbili da treniraju zbog neisplaćenih plata

Igrači fudbalskog kluba „Inđija“ danas nisu trenirali u znak protesta. Razlog je, kako saznaje IN Medija,  kašnjenje plate u poslednja tri meseca. Takođe, u istom periodu za igrače koji nisu iz Inđije nisu plaćene kirije za stan.

Nižu se uspesi Indiansa, osigurano finale

Indiansi su pokazali svoju nadmoć na trećem i poslednjem turniru u ligaškom delu seniorske fleg lige Srbije 2023. godine, održanom 22. oktobra na terenu FK Hajduk Beška. Tim sezonu završava sa savršenim rekordom – 12 pobeda iz 12 utakmica, što ih čini ozbiljnim favoritima za osvajanje prvenstva. Na trećem turniru, timovi su ostvarili sledeće rezultate: […]