• Nakon pisanja IN Medija lokalna vlast odlučila da ipak podrži moto skup

  Nakon što je naš portal objavio vest da projekat „Međunarodni moto skup 2023“ Moto kluba Inđija 2003 nije prošao na konkursu lokalne samouprave ove godine, što je pokazala preliminarna lista koja je objavljena na zvaničnom sajtu Opštine Inđija, kao i saopštenja sva tri moto kluba iz Inđije reagovala je i lokalna vlast. Motoristi kažu da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon pisanja IN Medija lokalna vlast odlučila da ipak podrži moto skup

  Nakon što je naš portal objavio vest da projekat „Međunarodni moto skup 2023“ Moto kluba Inđija 2003 nije prošao na konkursu lokalne samouprave ove godine, što je pokazala preliminarna lista koja je objavljena na zvaničnom sajtu Opštine Inđija, kao i saopštenja sva tri moto kluba iz Inđije reagovala je i lokalna vlast.

  Motoristi kažu da ih je nakon objave njihovog saopštenja na IN Medija predsednik opštine Vladimir Gak pozvao na sastanak. Na sastanku je, navode moto klubovi iz Inđije, došlo do dogovora te će ove godine u Inđiji ipak biti održan moto skup.

  Povodom naše objave od 1 aprila objavljene na portalu In Medija. Nedugo posle objave nas je kontaktirala opštinska uprava, i obavestila o sastanku sa predsednikom opštine, Vladimirom Gakom, kako bi zajedno sagledali i razmotrili sve nesporazume i nedoumice u vezi predstojeceg moto skupa. – navodi se u saopštenju inđijskih moto klubova. Motoristi kažu da je sastanak “protekao u prijateljskoj atmosferi”.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-opstina-nije-podrzala-medjunarodni-moto-skup-2023/

  U dobroj i iznenađujuće  prijatnoj atmosferi smo imali stvarno konstruktivan i obećavajuci razgovor. Dotakli smo se raznih tema a najviše problema vezanih za naša a i ostala udruženja i funkcionisanje istih.    Na kraju sastanka smo došli do dogovora i to na obostrano zadovoljstvo. Usaglasili smo se da svi zajedno radimo na dobrobiti i boljitku našeg grada, naravno svako na svoj način, kako ko zna, može i ume. Kako nam je predsednik skrenuo pažnju i rekao, mi motociklisti bi trebali da smo najzadovoljniji što su nam u većini  opptine Inđija putevi novi i vrhunski i što opština stalno ulaže u puteve, a što mi kao motociklisti i bajkeri već znamo i zdusno to i podržavamo jer ko zna to bolje od nas kad idemo sa motorima kroz celu Srbiju i Ex Yu i ponosno na leđiima nosimo ime našeg grada. – kažu, između ostalog, u svom saopštenju motorist.

  Kako sledi neki vid revizije sredstava za udruženja, dobili smo čvrste garancije i obecanja da ce nam opština  pomoći da ove godine  bude veličanstven moto skup te im se mi unapred ovim putem mnogo zahvaljujemo na tome. Ujedno i obaveštavamo da je moto skup zakazan za 6., 7. i 8. jul 2023. godine. –  kaže se u saopštenju moto klubova „Inđija 2003“, „Matori Rokeri“ i „Inđija”.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/moto-klubovi-mi-i-vlast-ne-zivimo-u-istom-gradu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika