Ne, OO SPS Inđija nije juče dobio nove prostorije nego to tvit kasni par godina

Categories InđijaPosted on

Tvit Opštinskog Odbora SPS Kovačice u toku jučerašnjeg dana uneo je popriličnu zabunu političkoj javnosti.


Naime Opštinski odbor Kovačica objavio je na svom twitter nalogu da je juče 16. avgusta u Inđiji „otvoren lokal“ te političke stranke i da je na upriličenoj zakuski prisustvovalo „mnogo mladih, dece ali i iskusnih asova“ te da je razgovor sa prisutnima bio konstruktivan i da prisutni nisu „ravnodušnina crvenu boju“.

Tvit se završava pokličem „do pobede“ i na njemu su označeni socijalisti, SPS, Socijalistička partija Srbije i Pokrajinski odbor SPS.

Ceo tvit Opštinskog Odbora Kovačica potkrepljen je fotografijama skupa na kom je prisustvovao i Dušan Bajatović funkcioner Socijalističke partije Srbije i direktor Javnog preduzeća „Srbijagas“ .
Bajatović se na fotografijama osmehuje, rukuje sa prisutnima i fotografiše sa predsednikom Opštinskog odbora SPS Inđija Sretenom Jovanovićem.

Hladno ali standard

Idiličnu sliku večitih učesnika u vlasti „kvari“ garderoba prisutnih, na jučerašnjih 40 stepeni celzijusa u plusu, ljudi na fotografijama nose zimske jakne, šaleve i džempere, drveće na fotografijama je bez lišća, promoterke su u duksevima dok su inđijski simpatizeri ove političke stranke slojevito obučeni.

foto : twitter nalog OO SPS Kovačica

Osim toga, „događaj“ nije najavljen niti propraćen od strane lokalnih medija a i varošanski „avaz“ nije poneo glas o novim prostorijama stranke.

Tragom niza nelogičnosti iz Pokrajinskog odbora SPS saznali smo da je u pitanju „danak neiskustvu“ Opštinskog Odbora Kovačica koji je retvitovao objavu staru više godina.

Tako se ova vest na „brzoj društvenoj mreži“ kao što je twitter našla sa samo par godina zakašnjenja.
Dušan Bajatović tokom jučerašnjeg dana nije imao komentar na sporni tvit.

U međuvremenu tvit je uklonjen.

Autor: Verica Marinčić

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *