• Nedić: Moto skup će biti održan, mi verujemo Vladimiru Gaku

  Moto skup u organizaciji tri inđijska kluba biće održan od 6 do 9. jula kod sportske hale, skup finansiraju moto klubovi iz Inđije ali im je usmeno obećano da će novac dobiti nakon rebalansa budžeta. Članovi tri inđijska moto kluba veruju da će predsednik Gak održati obećanje a odakle će i na koji način biti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nedić: Moto skup će biti održan, mi verujemo Vladimiru Gaku

  Moto skup u organizaciji tri inđijska kluba biće održan od 6 do 9. jula kod sportske hale, skup finansiraju moto klubovi iz Inđije ali im je usmeno obećano da će novac dobiti nakon rebalansa budžeta. Članovi tri inđijska moto kluba veruju da će predsednik Gak održati obećanje a odakle će i na koji način biti refundiran novac i kako će biti opravdan, motoriste ne zanima.

  Nakon što su se oglasili saopštenjem u kom kritikuju lokalnu vlast, članovi sva tri moto kluba u Inđiji pozvani su na sastanak kod predsednika opštine Vladimira Gaka, tad im je obećano ukoliko IN Medija objavi pozitivan tekst o namerama lokalne samouprave da ipak pomogne oko organizacije skupa, novac će biti obezbeđen.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/moto-klubovi-mi-i-vlast-ne-zivimo-u-istom-gradu/

  Na tom sastanku, tvrde za naš portal učesnici istog, predsednik opštine Vladimir Gak mahao je odštampanim tekstom IN Medija vičući “šta njih briga za moto skup, ko je ovo pisao”.

  U daljem razgovoru, predstavnici moto klubova pokušali su da smire predsednika opštine

  -Jer je bio jako nervozan a i doveo je obezbeđenje, neke od inđijskih sportista koji su se takođe ubacivali u ispitivanje o tekstu, imenom i prezimenom navodio novinara IN Medija. Da bi smirili situaciju obećali smo da ćemo izdati pozitivno saopštenje za uzvrat da dobijemo organizaciju moto skupa.” – kazao je za IN Medija jedan od učesnika u aprilskom sastanku sa predsednikom Gakom.

  IN Medija je u 7. aprila predsedniku opštine Vladimiru Gaku postavila pitanje kako je došlo do promene mišljenja oko organizacije moto skupa i sufinansiranja istog, kada i kako je preinačena odluka.

  -Kod mene nema promene mišljenja, a na šta ste Vi konkretno mislili, stvarno ne razumem.Do preinačenja odluke nije došlo. Pitajte moto klub, koji god.- kazao je Gak.

  Polovinom juna usvojena je Odluka o izboru programa i visini sredstava iz budžeta udruženjima za realizaciju programa od javnog interesa za Inđiju u kom sredstva nisu data za organizaciju moto skupa.

  Moto klubovi tražili su 3,5 miliona dinara za višednevni moto susret u Inđiji koji ima decenijsku tradiciju, sredstva im nisu opredeljena ali su dobili usmenu garanciju da skup organizuju a da će im novac biti naknadno refundiran rebalansom budžeta.

  -Skup će biti organizovan našim novcem, dogovor je da sve račune sačuvamo I da će biti refundirani nakon rebalansa budžeta. Mi verujemo u dobre namere opštine i u njihovu reč, tako da će inđinčani uživati u bogatom program. Nije važno kako će doći do toga da nam novac bude refundiran važno je da se održi moto skup. – kazao je Aleksandar Nedić za IN Medija.

  Nedić je istakao da je prvenstveno bitan dogadjaj za Inđiju ali I da je skup i humanitarnog karaktera

  -Za naseg bajkera sto mora na operaciju kičme, i da sve prihvatimo koji su pozitivni i žele da svojim prisustvom uveličaju naš skup. – istakao je on i dodao da smatra da nije trenutak da se poteže pitanje oko finansiranja skupa, promene odluka i raspodeli budžetskog novca.

  -Zamisli da opština hoće da vam kupi novu opremu za redakciju ili šta već, a ti kažeš nećemo mi opremu, odakle, šta i kako…jel bi ih pitala to pre nego sto dobiješ…a pogotovo što je ovo stvarno događaj od značaja za grad, bar mi tako gledamo na njega – objasnio je Nedić.

  Moto skup se održava od 6. do 9. jula kod sportske hale.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]