Nemanja Stevanov pronašao mladence za čiju je svadbu oluja donela pozivnicu u Staru Pazovu

Nemanja Stevanov iz Stare Pazove 9. Septembra odlazi na svadbu u Lešnicu kod mladenaca koje ne poznaje. Njemu je pozivnica za svadbu stigla 19. Jula olujnim vetrom tako što je “preletela” 92 kilometra do Stare Pazove.Nakon višenedeljne portage za mladoženjom konačno su stupili u kontakt I Nemanja je dobio I usmenu pozivnicu na svadbu. Nemanja […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Nemanja Stevanov pronašao mladence za čiju je svadbu oluja donela pozivnicu u Staru Pazovu

Nemanja Stevanov iz Stare Pazove 9. Septembra odlazi na svadbu u Lešnicu kod mladenaca koje ne poznaje. Njemu je pozivnica za svadbu stigla 19. Jula olujnim vetrom tako što je “preletela” 92 kilometra do Stare Pazove.Nakon višenedeljne portage za mladoženjom konačno su stupili u kontakt I Nemanja je dobio I usmenu pozivnicu na svadbu.

Nemanja Stevanov iz Stare Pazove dobio je u sredu 19.jula pozivnicu za svadbu koja je zakazana za 9.septembar ove godine. Ništa ne bi bilo neobično da pozivnica nije stigla od mladenaca koje ne poznaje, olujnim vetrom. 

Pozivnica je stigla iz Lešnice, selo nadomak Loznice direktno u baštu Nemanje Stevanova u Staru Pazovu. Dok je sređivao dvorište nakon oluje Nemanja je naišao na pozivnicu za svadbu koja je stalaja zakačena za sadnicu lavande. Pokušao je da stupi u kontakt sa mladoženjom I to mu je konačno pošlo za rukom nakon nešto manje od mesec dana.

-Mladoženja je odgovorio na poruku koju sam mu poslao na Fejsbuk, prvo je mislio da je u pitanju neki virus a onda je video šta je u pitanju. Rekao mi je da u tom delu nema nikog koga poznaje i koga je pozivao na svadbu tako da je pozivnica izgleda dugo putovala do mene. – kaže Stevanov.

Potvrdu o dobrodošlici na svadbu mladenci su potvrdili i usmeno te je mladić pozvan da prisustvuje venčanju na kojem nikog ne poznaje.

-Mladoženja mi je rekao da je porodici ispričao za splet okolnosti oko pozivnice i zajednički su odlučili da budem gost na svadbi kada je već pozivnica sama odlučila kod koga da završi. – objašnjava on.

Broj mesta u restoranu u kom se svadba održava nije ograničen tako da je Nemanja pozvan da povede i pratnju.

-Naravno da ću da idem na svadbu, drago mi je da se odazovem ovakvom pozivu jer ko zna šta je karma smislila. – kaže Stevanov.

V.Marinčić (IN Medija)

Pročitaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pozivnica-za-svadbu-preletela-92-kilometra-do-stare-pazove/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

U Vojvodini porast stope nezaposlenosti

Broj zaposlenih u Srbiji na kraju trećeg kvartala ove godine iznosio je 2.888.500, dok je broj nezaposlenih 285.700, pokazuju podaci koje je objavio Republički zavod za statistiku.