• „Nevidljiva zbivanja“ u Kući Vojnovića

  U petak, 8. septembra 2023. godine u Galeriji Кuće Vojnovića svečano će biti otvorena izložba fotografija ,,Nevidljiva zbivanja“ autora Željka Mandića. „Nevidljiva zbivanja“ je serija fotografija urbanih pejzaža nastalih u periodu od 2015. do 2022.godine. Pejzaži otkrivaju prizore mesta koja nisu u funkciji, ili čija je funkcija nedovoljno jasna. Priča o urbanom prostoru nužno je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Nevidljiva zbivanja“ u Kući Vojnovića
  Foto: IN Medija

  U petak, 8. septembra 2023. godine u Galeriji Кuće Vojnovića svečano će biti otvorena izložba fotografija ,,Nevidljiva zbivanja“ autora Željka Mandića.

  „Nevidljiva zbivanja“ je serija fotografija urbanih pejzaža nastalih u periodu od 2015. do 2022.godine. Pejzaži otkrivaju prizore mesta koja nisu u funkciji, ili čija je funkcija nedovoljno jasna. Priča o urbanom prostoru nužno je i priča o vremenu u kojem se menja svet oko nas. Govori nam o vremenu koje je prošlo ali i o novom koje dolazi ali se još uvek nije uspostavilo.

  Svečano otvaranje je zakazano za 17 časova a izložba će biti otvorena do 25. septembra 2023. godine, radnim danima u periodu od 08 do 16 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Revizija u Biblioteci od sutra do 16. avgusta

  U Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“, srede 10. jula do petka 16. avgusta biće sprovedena revizija knjižnog fonda. Biblioteka neće raditi sa korisnicima u Inđiji od 10. jula do 16. […]