• Nisu ni počeli sa radom a već nagrađeni Oktobarskom nagradom

  Opštinska Komisija za dodelu Oktobarske nagrade prihvatila je predlog Agencije za ekonomski razvoj opštine Inđija da se ovo  priznanje dodeli  japanskoj kompaniji Tojo Tajers, koja je počela sa izgradnjom svog proizvodnog objekta pre dve godine. U šturom obrazloženju predloga, pomenuta Agencija navodi da je „iako relativno kratko na teritoriji opštine Inđija, svojim stabilnim poslovanjem i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nisu ni počeli sa radom a već nagrađeni Oktobarskom nagradom

  Opštinska Komisija za dodelu Oktobarske nagrade prihvatila je predlog Agencije za ekonomski razvoj opštine Inđija da se ovo  priznanje dodeli  japanskoj kompaniji Tojo Tajers, koja je počela sa izgradnjom svog proizvodnog objekta pre dve godine.

  U šturom obrazloženju predloga, pomenuta Agencija navodi da je „iako relativno kratko na teritoriji opštine Inđija, svojim stabilnim poslovanjem i razvojem Tojo Tajers značajno doprinosi ukupnom razvoju lokalne zajednice„. Navodi se i to da je Tojo Tajers, iz fabrike, u Inđiji u avgustu ove godine isporučio 540 guma u Severnu Ameriku

  Ispred Agencije za ekonomski razvoj, ovaj predlog potpisao je v.d. direktora Dragan Surla.

  „Oktobarska nagrada“ se dodeljuje preduzećima, ustanovama i drugim organizacijama čije je sedište na teritoriji opštine Inđija, kao i građaninu ili grupi građana za zajedničko delo i ostvarenje, koji rade ili su radili na teritoriji opštine Inđija.

  Inicijativu podnose pravna i fizička lica u pisanoj formi po javnom pozivu koji objavljuje Komisija za dodelu opštinskih priznanja.

   Ko je Dragan Surla?

  Dragan Surla je nakon pobede Srpske napredne sranke, na lokalnim izborima, 2016. godine, bio član Kabineta predsednika opštine Inđija da bi nakon toga bio koordinator Kancelarije za mlade koja gotovo da i nije zabeležila aktivnosti u tom periodu.

  Za rad pomenute Kancelarije se moglo čuti tek naredne 2017. godine, kada je Inđija ali I 11 drugih gradova u Srbiji učestvovala u manifestaciji „Noć istraživača“.

  Ni u naredne tri godine, kako za Kancelariju za mlade tako ni za Dragana Surlu šira javnost u Inđiji nije mogla da čuje. Za to vreme, Surla je iz Kabineta predsednika opštne prebačen u Agenciju za ekonomski razvoj gde je nakon pola godina rada u Agenciji, u januara 2020. godina postavljen za vršioca dužnosti direktora.

  M.B.(IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/toyo-tires-u-trci-za-oktobarsku-nagradu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika