Nisu poslušali Vulina, zaplenjeno 6 kilograma droge prve večeri EXIT Festivala

Policija je tokom prvog dana muzičkog festivala Egzit (Exit) u Novom Sadu zaplenila više od šest kilograma droge i podnela krivične prijave protiv 34 osobe zbog posedovanja narkotika, prenosi agencija Beta. Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), među uhapšenima je državljanin Slovenije B.G. (52), a u stanu u Novom Sadu u kom neprijavljeno boravi […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Nisu poslušali Vulina, zaplenjeno 6 kilograma droge prve večeri EXIT Festivala

Policija je tokom prvog dana muzičkog festivala Egzit (Exit) u Novom Sadu zaplenila više od šest kilograma droge i podnela krivične prijave protiv 34 osobe zbog posedovanja narkotika, prenosi agencija Beta.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), među uhapšenima je državljanin Slovenije B.G. (52), a u stanu u Novom Sadu u kom neprijavljeno boravi policija je pronašla 4,1 kilogram amfetamina, 602 grama marihuane, 44 grama kokaina i digitalnu vagu.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu za trgovinu drogom, biće priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi i na drugim lokacijama u gradu, policija je kod 33 osobe pronašla 1,1 kilogram amfetamina, oko 85 grama marihuane, tablete „ekstazija“ i druge psihoaktivne supstance.

Iz MUP-a su naveli i da je prvi dan festivala protekao mirno, bez narušavanja javnog reda i mira.

Komentarišući zaplenu narkotika, resorni ministar Aleksandar Vulin ocenio je da ta akcija policije „pokazuje da država drži reč i da će svi, bilo da su narko-dileri ili uživaoci droge, biti kažnjeni i sankcionisani“.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova čine sve da festival protekne bezbedno i da svi posetioci budu sigurni. Kao što smo upozorili nećemo dozvoliti da festival bude mesto na kome će narko-dileri trovati ljude, ali i svaki uživalac droge biće kažnjen i sankcionisan, jer je i posedovanje narkotika krivično delo – naveo je Vulin.

Pročitaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vulin-dodjite-na-egzit-uzivajte-u-muzici-ali-nemojte-da-se-drogirate/

Naslovna fotografija: MUP Srbije

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

Energetska sanacija javnih zgrada po Vojvodini

Na sedam javnih objekata na teritoriji AP Vojvodine, ukupne površine 11.500 kvadratnih metara, počeli su radovi na energetskoj sanaciji, za koje je obezbeđen novac iz pokrajinskog budžeta.