• Novi headlineri na Exitu – Iggy Azalea i Afrojack

  Iggy Azalea i Afrojack nastupiće na Glavnoj bini Exit festivala, saopštili su organizatori. Kako su naveli, pored Iggy Azalea, “jedne od najvećih hip hop zvezda današnjice, sa preko 10 milijardi strimova i 70 miliona prodatih albuma u julu na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i DJ i producent Afrojack, brazilski superstar Alok i nemački hitmejker ATB!” Na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi headlineri na Exitu – Iggy Azalea i Afrojack

  Iggy Azalea i Afrojack nastupiće na Glavnoj bini Exit festivala, saopštili su organizatori.

  Kako su naveli, pored Iggy Azalea, “jedne od najvećih hip hop zvezda današnjice, sa preko 10 milijardi strimova i 70 miliona prodatih albuma u julu na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i DJ i producent Afrojack, brazilski superstar Alok i nemački hitmejker ATB!”

  Na ovogodišnjem Exit festivalu, koji se održava od 7. do 10. jula potvrđeni su nastupi velikog broja izvođača, među kojima su: Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, Mathame, ZHU, ACRAZE, Sama’ Abdulhadi, ANNA, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone i mnoga druga.

  – Novo izdanje EXIT festivala, pod sloganom „Zajedno. Zauvek!“ biće održano od 7. do 10. jula, a uskoro će biti objavljena i nova velika imena mts Dance Arene! – naveli su organizatori.

  Afrojack

  Dodali su da su u prodaji četvorodnevne ulaznice, čija cena će do petka, 8. aprila biti 6.490 dinara. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su sa više od 40% popusta.

  Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta EXIT festivala, zatim na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

  Fotografije: Exit festival
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika