• Novi Sad: Motociklisti s oznakama „Noćnih vukova“ kao obezbeđenje skupa o SPC

  U Novom Sadu nekoliko motociklista s oznakama grupe „Noćni vukovi“ bilo je sinoć na ulazu u amfiteatar Spensa kao obezbeđenje skupa na kojem se promoviše knjiga „Hibridni rat protiv Srpske pravoslavne crkve“ – objavio je vojvođanski portal Autonomija. Ispred Spensa su parkirali motocikle, a na jednom od njih su zakačene srpska i ruska zastava, dok […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Sad: Motociklisti s oznakama „Noćnih vukova“ kao obezbeđenje skupa o SPC

  U Novom Sadu nekoliko motociklista s oznakama grupe „Noćni vukovi“ bilo je sinoć na ulazu u amfiteatar Spensa kao obezbeđenje skupa na kojem se promoviše knjiga „Hibridni rat protiv Srpske pravoslavne crkve“ – objavio je vojvođanski portal Autonomija.

  Ispred Spensa su parkirali motocikle, a na jednom od njih su zakačene srpska i ruska zastava, dok je na drugom nalepnica sa oznakom „Noćnih vukova“.

  Foto: Autonomija

  “Noćni vukovi” su organizacija za koju mediji navode da je bliska ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Oni se već osam godina nalaze se na crnoj listi Sjedinjenih Američkih Država.

  Kako su ranije preneli mediji, gostoprimstvo “Noćnim vukovima” je pre nekoliko godina uskraćeno u Poljskoj, Nemačkoj i Gruziji, „i to zbog umešanosti tih ruskih bajkera u konflikt u Ukrajini“.

  U novosadskom amfiteatru gde je promocija knjige, bile su brojne ruske i srpske zastave, kao i simbol ruskog krsta.

  Bil je najavljeno da će na promociji u organizaciji „Ujedinjenja“ govoriti autor knjige Hadži Slobodan Stojičević,  pukovnik u penziji Ilija Kajtez, penzinisani potpukovnik Ljuban Karan i književnik Marko Tanasković.

  Naslovna fotografija: Autonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina