Novi sekretar Skupštine opštine Inđija

Dragana Stepanović, koja je posao sekretara Skupštine opštine Inđija obavljala u više mandata podnela je zahtev za ostavku. Kako se navodi u, Dragana Stepanović  je stekla uslov za odlazak u penziju te na lični zahtev će biti razrešena te funkciju do 27. oktobra 2022. godine. Na njeno mesto, odbornici će imenovati Mariju Božović Popović, dosadašnju […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Novi sekretar Skupštine opštine Inđija

Dragana Stepanović, koja je posao sekretara Skupštine opštine Inđija obavljala u više mandata podnela je zahtev za ostavku.

Kako se navodi u, Dragana Stepanović  je stekla uslov za odlazak u penziju te na lični zahtev će biti razrešena te funkciju do 27. oktobra 2022. godine.

Na njeno mesto, odbornici će imenovati Mariju Božović Popović, dosadašnju pravnicu JP Inđijaput.

Marija Božović Popović je rođena 4. decembra 1982. godine

Pravni fakultet u Novom Sadu je upisala 2001./2002. godine a diplomirala šest godina kasnije, 10. septembra 2008. sa opštim uspehom 8,42.  Poslednjeg dana oktobra 2011. godine, završila je diplomske akademske studije drugog stepena, na studijskom programu OPŠTI SMER sa prosečnom ocenom 9,40.

Od 11. jula 2016. pa do maja 2019. godine, Marija Božović Popović bla je sekretarica rukovodioca Službe opštih i pravnih poslova JP Inđijaput  a nakon toga do imenovanja na novu funkciju bila je zamenik sekretara.  Na novu funkciju sekretara Skupštine opštine Inđija stupa 28. oktobra 2022. godine.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.