• Novi trejler za film „Pinokio“: Tom Henks kao Đepeto

  Objavljen je novi trejler za film „Pinokio“ reditelja Roberta Zemekisa, koji će se emitovati na platformi Dizni plus od 8. septembra. Sada možemo videti kako izgledaju junaci ovog ostvarenja, od Pinokija, pa do Đepeta, kojeg glumi Tom Henks, prenosi nova.rs. Kao i Diznijev klasik iz 1940, i ovaj rimejk se bazira na dečjem romanu „Pinokiove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi trejler za film „Pinokio“: Tom Henks kao Đepeto

  Objavljen je novi trejler za film „Pinokio“ reditelja Roberta Zemekisa, koji će se emitovati na platformi Dizni plus od 8. septembra.

  Sada možemo videti kako izgledaju junaci ovog ostvarenja, od Pinokija, pa do Đepeta, kojeg glumi Tom Henks, prenosi nova.rs.

  Kao i Diznijev klasik iz 1940, i ovaj rimejk se bazira na dečjem romanu „Pinokiove avanture“ italijanskog književnika Karla Kolodija. U filmu će biti kombinovani igrani elementi i kompjuterska animacija.

  Pinokio je četvrti film na kome su radili Henks i Zemekis. Njihove prve tri saradnje na ostvarenjima „Forest Gamp“, „Izgnanik“ i „Polarni ekspres“ pokazale su se veoma uspešnim, pa ima razloga da verujemo da će i ovog puta opravdati očekivanja.

  Tom Henks tumači Đepeta, dobrodušnog i usamljenog stolara u godinama, kreatora drvenog lutka Pinokija, koga je oživela Plava vila. Bendžamin Evan Ejnsvort daje glas naslovnom junaku, koji samo želi da postane pravi dečak, dok Sintija Erivo igra Plavu vilu. Džozef Gordon Levit je Crvčak Cvrča, a Luk Evans igra Kočijaša, vlasnika Ostrva sreće.

  Dan „D“ – 8. septembar

  Dizni plus odredio je 8. septembar kao dan u kome će svetu predstaviti mnoštvo svojih izdanja. Kako je kompanija najavila na društvenim medijima, pored Pinokija, istog dana će na toj platformi biti objavljeni: „Frozen Sing-Along“ u dva dela, „Obi -Wan Kenobi: A Jedi’s Return“, 4. epizoda serije „She-Hulk“ ili nova kratka priča „iz kuhinje“ Simpsonovih po imenu „Welcome to the Club“ i mnogi drugi naslovi.

  Zbog toga je Dizni pokrenuo marketinšku kampanju i haštag pod nazivom #DisneyPlusDay.

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/netfliks-ima-dobre-vesti-sada-nudi-vise-od-filmova-i-serija/

  Naslovna fotografija: Tom Henks u ulozi Đepeta u filmu Pinokio (Disney Enterprises Inc)
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]