Novi Windows 11 možete da probate i bez instaliranja

Categories NOVO, TEHNOLOGIJAPosted on

Developer Blue Edge kreirao Windows 11 u okviru browser simulacije pod nazivom “Windows 11 in React”. Taj sajt omogućava posetiocima da isprobaju grafički interfejs početnog ekrana novog Microsoftovog operativnog sistema sledeće generacije, u limitiranom obliku, piše Benchmark.

Tako je moguće obaviti osnovne interakcije, kao što su pokretanje Start menija, otvaranje Edge pregledača, pokretanje Microsoft Store-a i slično.

Zanimljivo je da kada se pokuša pokretanje File Explorer-a u okviru “Windows 11 in React”, otvara se “Coming Soon” stranica, što možda ukazuje na to da će više elemenata platforme biti dodato u ovaj projekat.

Za one koji su zainteresovani da se zabave i žele da probaju “Windows 11 in React”, možete ga naći na ovom linku.

I dalje se, međutim, može očekivati ograničeno korisničko iskustvo, jer je nemoguće u potpunosti simulirati kompletan operativni sistem u okviru internet pregledača.

Ukoliko želite da isprobate više opcija, možete instalirati beta verziju Windowsa 11, o čijim detaljima smo već pisali. Način instalacije možete pogledati u video tutorijalu.

Pre nego što se prijavite za Beta verziju, pogledajte sve detalje novog operativnog sistema i proverite i da li vaš računar ispunjava sve uslove da dobije Windows 11.

Stefan Simonović

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *