• Novi Windows 11 možete da probate i bez instaliranja

  Developer Blue Edge kreirao Windows 11 u okviru browser simulacije pod nazivom „Windows 11 in React“. Taj sajt omogućava posetiocima da isprobaju grafički interfejs početnog ekrana novog Microsoftovog operativnog sistema sledeće generacije, u limitiranom obliku, piše Benchmark. Tako je moguće obaviti osnovne interakcije, kao što su pokretanje Start menija, otvaranje Edge pregledača, pokretanje Microsoft Store-a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Windows 11 možete da probate i bez instaliranja

  Developer Blue Edge kreirao Windows 11 u okviru browser simulacije pod nazivom „Windows 11 in React“. Taj sajt omogućava posetiocima da isprobaju grafički interfejs početnog ekrana novog Microsoftovog operativnog sistema sledeće generacije, u limitiranom obliku, piše Benchmark.

  Tako je moguće obaviti osnovne interakcije, kao što su pokretanje Start menija, otvaranje Edge pregledača, pokretanje Microsoft Store-a i slično.

  Zanimljivo je da kada se pokuša pokretanje File Explorer-a u okviru „Windows 11 in React“, otvara se „Coming Soon“ stranica, što možda ukazuje na to da će više elemenata platforme biti dodato u ovaj projekat.

  Za one koji su zainteresovani da se zabave i žele da probaju „Windows 11 in React“, možete ga naći na ovom linku.

  I dalje se, međutim, može očekivati ograničeno korisničko iskustvo, jer je nemoguće u potpunosti simulirati kompletan operativni sistem u okviru internet pregledača.

  Ukoliko želite da isprobate više opcija, možete instalirati beta verziju Windowsa 11, o čijim detaljima smo već pisali. Način instalacije možete pogledati u video tutorijalu.

  Pre nego što se prijavite za Beta verziju, pogledajte sve detalje novog operativnog sistema i proverite i da li vaš računar ispunjava sve uslove da dobije Windows 11.

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA