• Objavljena beta verzija Windows 11

  Microsoft je objavio beta verziju Windowsa 11, o čijim detaljima smo već pisali. Oni koji su dovoljno znatiželjni već danas mogu instalirati probnu verziju novog operativnog sistema. Kako instalirati Windows 11 beta možete pročitati na kraju ovog teksta ili pogledati video tutorijal. Stvar koju treba imati u vidu jeste da je Windows 11 u aktivnom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljena beta verzija Windows 11

  Microsoft je objavio beta verziju Windowsa 11, o čijim detaljima smo već pisali. Oni koji su dovoljno znatiželjni već danas mogu instalirati probnu verziju novog operativnog sistema.

  Kako instalirati Windows 11 beta možete pročitati na kraju ovog teksta ili pogledati video tutorijal.

  Stvar koju treba imati u vidu jeste da je Windows 11 u aktivnom razvoju i da beta verzija još uvek nije pogodna za većinu korisnika.

  Naša preporuka je da ne instalirate beta verziju na svoj glavni računar ili računar sa kog radite zbog nestabilnosti i grešaka koje mogu dovesti do smetnji u radu.

  Ovo je takođe dobra vest za uređaje koji su se već prijavili za Windows 11 Dev Preview (verzija pre bete) jer će im nova beta verzija doneti stabilniji rad i mnogštvo ispravki.

  Kako instalirati Windows 11 beta?

  Betu možete instalirati tako sto ćete ući u Windows postavke (Settings), odatle odaberati ispravke i bezbednost (Update & Security) i sa liste s leve strane kliknite na “Windows insider program” gde se možete registrovati.

  U videu ispod pogledajte kompletan postupak:

  Pre nego što se prijavite za Beta verziju, pogledajte sve detalje novog operativnog sistema i proverite i da li vaš računar ispunjava sve uslove da dobije Windows 11.

  Autor: Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA