• Objavljena prva fotografija iz novog biografskog filma o Ejmi Vajnhaus

  Objavljena je prva fotografija glumice Marise Abele kao Ejmi Vajnhaus u biografskom filmu o preminuloj britanskoj muzičkoj zvezdi „Back to Black“. Film će režirati Sem Tejlor Džonson, poznata po adaptaciji kontroverznog erotskog romana „50 nijansi sive“, piše N1. Kako je saopšteno iz Studija Kanal, koji stoji iza filma zajedno sa Fokus fičersom i Monumental pikčersom, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljena prva fotografija iz novog biografskog filma o Ejmi Vajnhaus

  Objavljena je prva fotografija glumice Marise Abele kao Ejmi Vajnhaus u biografskom filmu o preminuloj britanskoj muzičkoj zvezdi „Back to Black“. Film će režirati Sem Tejlor Džonson, poznata po adaptaciji kontroverznog erotskog romana „50 nijansi sive“, piše N1.

  Kako je saopšteno iz Studija Kanal, koji stoji iza filma zajedno sa Fokus fičersom i Monumental pikčersom, „Back to Black“ će nas vratiti u živopisne rane godine karijere Ejmi Vajnjaus i njen intenzivan put do slave, prenosi Varajeti.

  Abela je široj publici poznata po ulozi Jasmin Kara-Hanani u HBO-ovoj seriji „Industrija“, a glumila je i u seriji „COBRA“ i prošlogodišnjem krimi trileru „Rogue Agent“.

  Scenario je napisao Met Grinhal koji je sa Tejlor Džonson već sarađivao na filmu „Nowhere Boy“ o tinejdžerskim danima Džona Lenona, tako da je ovaj duo već upoznat sa radom na filmu o muzičkim ikonama.

  Naslovna fotografija: Amy Winehouse, Hovefestivalen 2007. (Fotografija: Kim Erlandsen, NRK P3)
  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dzoni-roten-hoce-na-evroviziju/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI