• Objavljeni prvi kadrovi serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

  Amazon Prime Video objavio je svoj trejler za predstojeću seriju “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”, u nedelju tokom američkog Super Bowla. Trejler traje svega 1 minut, ali daje dobar uvid u izgled serije, čija premijera je zakazana za 2. septembar. Međutim, radnja filma gotovo se ne može ni naslutiti. Prikazani su glavni likovi serije, među kojima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljeni prvi kadrovi serije “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

  Amazon Prime Video objavio je svoj trejler za predstojeću seriju “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”, u nedelju tokom američkog Super Bowla.

  Trejler traje svega 1 minut, ali daje dobar uvid u izgled serije, čija premijera je zakazana za 2. septembar. Međutim, radnja filma gotovo se ne može ni naslutiti.

  Prikazani su glavni likovi serije, među kojima su: Harfoot (Markella Kavenagh), Arondir (Ismael Cruz Cordova), Galadriel (Morfydd Clark) and Elrond (Robert Aramayo), kao i likovi koje tumače glumci Benjamin Walker i Simon Merrells, a koji još nisu otkriveni.

  Osim trejlera, Amazon Prime Video otkrio nam je i niz postera kojima će reklamirati seriju, ali se ni iz njih ne može izvući mnogo detalja.

  Šta sve znamo o seriji Gospodar prstenova?

  Iako nije dostupno previše detalja, znamo da će se radnja biti smeštena hiljadu godina pre događaja iz Hobita i filma Gospodar prstenova. Uloge tumače Robert Armajo, Ovejn Artur, Morved Klark, Ema Horvat, Sofija Nomvet, Izmael Kruz Kordova i drugi. Snimanje je prvobitno započelo u februaru 2020. godine, ali je prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

  Serija će se emitovati u preko 240 teritorija i zemalja, a Amazon je toliko siguran u uspeh svog serijala da je već najavio drugu sezonu, iako ni prva još uvek nije emitovana. Međutim, druga sezona neće biti snimana na Novom Zelandu, već u Velikoj Britaniji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura