• Od 23. decembra počinje zimski raspust u Vojvodini

  Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvete  i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje AP Vojvodine  za osnovce u Vojvodini zimski raspust počinje u petak 23. decembra. Raspust će trajati do nedelje, 15. januara 2023. godine, u ponedeljak 16. januara počinje drugo polugodište. Osnovci u Vojvodini zatim će imati mini raspust od srede 15. februara do nedelje 19. februara, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od 23. decembra počinje zimski raspust u Vojvodini

  Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvete  i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje AP Vojvodine  za osnovce u Vojvodini zimski raspust počinje u petak 23. decembra. Raspust će trajati do nedelje, 15. januara 2023. godine, u ponedeljak 16. januara počinje drugo polugodište.

  Osnovci u Vojvodini zatim će imati mini raspust od srede 15. februara do nedelje 19. februara, a prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. aprila i završava se u ponedeljak, 17. aprila. Školska godina završava se 20. juna 2023. za učenike od prvog do sedmog razreda, a 6. juna za osmake.

  Za srednjoškolce u Vojvodini poslednji nastavni dan prvog polugodišta je u petak 23. decembr, tako da zimski raspust počinje od subote 24. decembra i traje do nedelje, 8. januara 2023.

  Prvi dan drugog polugodišta je ponedeljak 9. januara, a zatim će imati mini raspust od srede 15. februara do nedelje 19. februara, a prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. aprila i završava se u ponedeljak, 17. aprila 2023.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina