• Odbornici Građanina traže smenu direktora Vodovoda

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija najviše polemike bilo je prilikom izveštaja javnih preduzeća. Na kraju rasprave je vladajuća većina u lokalnom parlamentu usvojila izveštaje. Ipak, opozicija zahteva smenu direktora Vodovoda, Dragoljuba Trifunovića. Odbornici iz redova opoziocione GG „Građanin“ nisu podržali izveštaje jer, kako kažu, direktori javnih preduzeća ne rade dobro svoj posao. Prilikom rasprave […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbornici Građanina traže smenu direktora Vodovoda
  Foto: IN Medija

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija najviše polemike bilo je prilikom izveštaja javnih preduzeća. Na kraju rasprave je vladajuća većina u lokalnom parlamentu usvojila izveštaje. Ipak, opozicija zahteva smenu direktora Vodovoda, Dragoljuba Trifunovića.

  Odbornici iz redova opoziocione GG „Građanin“ nisu podržali izveštaje jer, kako kažu, direktori javnih preduzeća ne rade dobro svoj posao. Prilikom rasprave se moglo čuti da su odbornici opozicije tražili odgovornost ljudi koje vode javna preduzeća u Inđiji.

  Dragoljub Trifunović, direktor JKP Vodovod i kanalizacija

  Prilikom usvajanja izveštaja JKP Vodovod i kanalizacija, odbornik „GG Građanin“, Strahinja Jovanović je podsetio na nedavne događaje u Krčedinu. Naime, poslednjeg dana jula je u tom selu održan sastanak meštana sa predstavnicima lokalne vlasti zbog problema sa višednevnom restrikcijom vode.

  Podsetimo da na sastanku u Domu kulture u Krčedinu, na brojna pitanja meštana prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak, nije odgovorio.

  Izveštaj sa sastanka:

  Pitanja bez odgovora obeležila jučerašnji sastanak u Krčedinu

  Više puta su meštani Kčedina zahtevali od prvog čoveka opštine Inđija, Vladimira Gaka, da im kaže koja je odgovornost direktora JKP Vodovod i kanalizacija, Dragoljuba Trifunovića zbog činjenice da iako je upozoren da će do problema sa vodosnabdevanjem doći, nije reagovao. Na ovo pitanje ni nakon dva sata razgovora nisu dobili odgovor.

  Situacija u Krčedinu je pokazala da nešto ne funkcioniše dobro u upravljanju JKP Vodovod i kanalizacija, ne može predsednik opštine da ne zna za tako velik problem.- kazao je Strahinja Jovanović i zatražio odgovornost direktora Vodovoda, Dragoljuba Trifunovića.

  „Šta rade Vaši saradnici?“ Strahinja Jovanović

  Šta onda rade vaši saradnici? Izgleda služe samo da ih vi odvedete na poslovni ručak i to je to. Kad god je neki problem vi kažete niste znali za to. U redu, ali dajte onda više da neko bude smenjen. Ovako dajete krila neodgovornim direktorima koji znaju ako i ne rade dobro svoj posao neće biti nikad smenjeni. – rekao je odbornik Građanina, Strahinja Jovanović obraćajući se predsedniku opštine Inđija Vladimiru Gaku prilikom rasprave o usvajanju izveštaja inđijskog Vodovoda.

  Nakon rasprave, vladajuća većina u Skupštini opštine Inđija usvojila je izveštaje o radu javnih preduzeća Vodovod i kanalizacija zatim JP Ingrin kao i izveštaj JKP Komunalac.

  Na sednici lokalnog parlamenta, između ostalog,  Dušan Lamaić je dobio još jedan mandat direktora JKP Komunalac.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sutra-imenovanje-direktora-komunalca/

  M.Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika