• Odbornici sutra o završnom računu budžeta

  Na dnevnom redu sutrašnje sednici Skupštine opštine Inđija, odbornici će, između ostalog, doneti Odluku o završnom računu budžeta za ovu godinu. Kako se preneli lokalni mediji, najviši nivo ostvarenja budžeta po programima zabeležen je u zdravstvenoj zaštiti, srednjem i predškolskom obrazovanju. Pred odbornicima će se naći i izmene programa poslovanja javnog preduzeća „Ingas“ , Kulturnog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbornici sutra o završnom računu budžeta

  Na dnevnom redu sutrašnje sednici Skupštine opštine Inđija, odbornici će, između ostalog, doneti Odluku o završnom računu budžeta za ovu godinu. Kako se preneli lokalni mediji, najviši nivo ostvarenja budžeta po programima zabeležen je u zdravstvenoj zaštiti, srednjem i predškolskom obrazovanju.

  Pred odbornicima će se naći i izmene programa poslovanja javnog preduzeća „Ingas“ , Kulturnog centra, predškolske ustanove „Boško Buha“  i „Poslovno obrazovnog centra“. Odbornici će razmatrati i doneti odluku o izmeni plana poslovanja Turističke organizacije opštine Inđija kao i mesnih zajednica.

  Na sutrašnjoj sednici Skupštine opštine Inđija, odbornici će nakon donošenja odluke o prestanku mandata dosadašnjem direktoru JKP “Komunalac“ Dušanu Lemajiću glasati i za imenovanje vršioca dužnosti direktora tog javnog preduzeća.

  Nakon toga, raspisaće se javni konkurs za izbog novog direktora JKP“ Komunalac i trajaće mesec dana. Za to vreme preduzećem će rukoviditi vršioc dužnosti direktora a prema dokumentaciji u koju je IN Medija imala uvid to će i dalje biti Dušan Lemajić.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dusan-lemajic-ostaje-na-celu-jkp-komunalac/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika