• Opozicija smatra da je previše novca predviđeno za rekonstrukciju pijace

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija  našao se rebalans budžeta u 2022. godini. Prema rebalansu, između ostalog, povećan je iznos sredstava namenjen za rekonstrukciju gradske pijace u Inđiji i to za gotovo 50 miliona dinara. Umesto prvbitno planiranih 240 miliona za rekonstrukcije je rebalansom predviđeno 288 miliona dinra. Ovakav predlog opštinske vlasti kritikovala je opozicija. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opozicija smatra da je previše novca predviđeno za rekonstrukciju pijace

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija  našao se rebalans budžeta u 2022. godini. Prema rebalansu, između ostalog, povećan je iznos sredstava namenjen za rekonstrukciju gradske pijace u Inđiji i to za gotovo 50 miliona dinara. Umesto prvbitno planiranih 240 miliona za rekonstrukcije je rebalansom predviđeno 288 miliona dinra. Ovakav predlog opštinske vlasti kritikovala je opozicija. Odbornik pokreta Gražanin, Strahinja Jovanović ssmatra das am projekat gradske pijace nije dobar a da je 288 miliona dinara previše novca za rekonstrukcju pijace.

  Ne sviđa mi se megalomanski projekat, mislim da ne treba toliki novac da se daje za pijacu u ovom trenutku novac treba preusmeriti na nešto drugo.  – kazao je odbornik Jovanović  

   

  Sednica SO Inđija

  S druge strane, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak reagujući na izjavu Jovanovića kaže da investicije u Inđiji ne treba da budu “prosečne.

  Može da se uradi i za 60 milion rekonstrukcija pijace ali bi to značilo da ona nije dobro urađena već samo “zamaskirano” tgrenutno stanje. Cena radova se neće menjati u budućnosti jer kad se ugovor potpiše izvođač pristaje na potpisanu cenu. Ljudi su se žalili na uslove na gradskoj pijaci i ona će biti urađena kako je predviženo, novca za to ima. – odgovorio je Vladimir Gak.

  Podsetimo,  planovi o rekonstrukciji inđijske pijace datiraju još od 2011. godine ali se sa konktretnom projektnom dokumentacijom krenulo u predizbornoj 2015. godini.

  Do rekonstrukcije pijace nije došlo ni te 2015. a ni svake naredne godine u kojoj je budžetom planiran novacza te namene.

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/288-miliona-dinara-za-rekonstrukciju-gradske-pijace/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika