• Opozicija u Inđiji: Sprećićemo krađu glasova

  Sastanak inđijske opozicije koji je planiran za petak, 3. novembra je pomeren za narednu nedelju, potvrđeno je za IN Medija. Pojedine opozicione stranke u Inđiji su već krenule se obukom kontrolora za predstojeće izbore, zakazane za 17. decemembar i za sada se na sastanku očekuje prisustvo predstavnika 5 opozicionih stranaka i pokreta u Inđiji. Pored […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opozicija u Inđiji: Sprećićemo krađu glasova

  Sastanak inđijske opozicije koji je planiran za petak, 3. novembra je pomeren za narednu nedelju, potvrđeno je za IN Medija.

  Pojedine opozicione stranke u Inđiji su već krenule se obukom kontrolora za predstojeće izbore, zakazane za 17. decemembar i za sada se na sastanku očekuje prisustvo predstavnika 5 opozicionih stranaka i pokreta u Inđiji.

  Pored opštinskog odbora Demokratske stranke i inđijskog ogranka Narodnog pokreta Srbije na sastanku bi trebalo da prisustvuju i predstavnici opštinskog odbora Stranke slobode i pravde kao i grupe građana “Građanin”.

  Prema rečima predsednika Narodnog pokreta Srbije Inđija, Radovana Grkovića još uvek nije precizirano kada će biti održan sastanak ali će se svakako opozicija u Inđiji sastati u toku naredne nedelje.

  Meni koliko je poznato, još uvek nije donet konačan dogovor oko sastanka ali, na predstojećim izborima koji su zakazani za 17. septembar 2023. godine, je plan da u kampanji učestvujemo zajedno sa ostalim opozicionim strankama na listi “Srbija protiv nasilja”  – objašnjava Grković.

  Inđija:Aktivirala se Demokratska stranka, imenovan novi poverenik

  Iako neće imati svoje kandidate na parlamentarnim i pokrajinskim izborima, pokret “GrađanIN” će doprineti kampanji opozicije kako bi se sprećila potencijalna krađa glasova, kaže za IN Medija odbornik ovog pokreta Strahinja Jovanović.

  –  Mi ćemo politički sarađivati sa svakim osim Srpske napredne stranke. Sa svakim možemo da razgovaramo, prvenstveno oko kontrole izbora pošto mislim da će vlast pokušati na sve načine u Inđiji da pritiska birače, da na neki način kupuju birače i pokret GrađanIN će dati kontrole. Stavićemo resurse u odbranu izborne volje inđinčana jer mislimo da postoji velika opasnost da bude prekrojena volja građana. Daćemo naše kontrolore kao i članove opštinske izborne komisije kako bi sprečili pomenutu krađu glasova. – kazao je Strahinja Jovanović.

   

  “Mi ćemo politički sarađivati sa svakim osim Srpske napredne stranke.” Strahinja Jovanović

  Opštinski odbor Stranke slobode i pravde je počeo sa obukom kontrolora pre dve nedelje i oni će biti na raspolaganju koalaciji odnosno listi “Srbija protiv nasilja” kaže za IN Medija Živko Janković predsednik OO SSP Inđija.

  Cilj nam je zajednički, rušenje aktuelnog režima na parlamentarnim i pokrajinskim izborima. Izbori u decembru su uvertira za lokalne izbore na kojima očekujemo konačan pad SNS vlast u opštini Inđija. – kazao je Janković.

  Na sastanku inđijske opozicije će pored navedenih stranaka bit ii predstavnici Pokreta Slobodnih građana, saznaje IN Medija.

  M. Blečić

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika