• Opštinska vlast ponovo pretvara oranice u građevinsko zemljište

  Sednica Opštinskog veća na kojoj će se razmatrati predlog izmene i dopune Prostornog plana opštine Inđija zakazana je za ponedeljak 4. aprila. Ovo je ujedno i jedina tačka dnevnog reda, a u obrazloženju predloga se navodi da je Prostorni plan opštne donet 2012. godine te su izmene i dopune ciljane da se “ukoliko se ukaže […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opštinska vlast ponovo pretvara oranice u građevinsko zemljište

  Sednica Opštinskog veća na kojoj će se razmatrati predlog izmene i dopune Prostornog plana opštine Inđija zakazana je za ponedeljak 4. aprila.

  Ovo je ujedno i jedina tačka dnevnog reda, a u obrazloženju predloga se navodi da je Prostorni plan opštne donet 2012. godine te su izmene i dopune ciljane da se “ukoliko se ukaže potreba, na lokalitetu na poljoprivrednom zemljištu, severoistočno od naselja Inđija, izvan građevinskog područja, formiraju nove radne zone”.

  Izmene i dopuna Plana podrazumeva i vikend zone gde se predviđa izgradnja turističkih objekata poput vinarija i hotela. Takođe, izmena prostornog Plana podrazumeva i redefinisanje namene prostora uz Maradičku raskirsnicu iz poljoprivrednog zemljišta u zonu kuća za odmor (vikend naselja).

  Sednica Opštinskog veća je zakazana za 11 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija