• Orlić održao polusatnu konferenciju u praznoj sali

  Narodni poslanik Spske napredne stranke, Vladimir dr Orlić, održao je danas konferenciju za novinare koja je za temu imala „planovi opozicije za krađu na izborima u aprilu, izazivanje haosa i krvoprolića“. Ovu konferenciju za novinare prenosilo je Tanjug dok od ostalih novinara i novinarskih ekipa, na konferenciju nije došao niko. Vladimir dr Orlić nije se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić održao polusatnu konferenciju u praznoj sali

  Narodni poslanik Spske napredne stranke, Vladimir dr Orlić, održao je danas konferenciju za novinare koja je za temu imala „planovi opozicije za krađu na izborima u aprilu, izazivanje haosa i krvoprolića“. Ovu konferenciju za novinare prenosilo je Tanjug dok od ostalih novinara i novinarskih ekipa, na konferenciju nije došao niko.

  Vladimir dr Orlić nije se dao zbuniti te je u praznoj sali govorio gotovo 30 minuta i nakon izlaganja dao mogućnost da mu neko postavi pitanje u vezi sa temom.

  Izvolite ako vi imate neko pitanje. Ako nemate, hvala vam što ste bili na našoj konferenciji – kazao je dr Orlić dok je samouvereno odlazio iz prazne sale.

  Odlazak dr Orlića, poslanika SNS, ispratio je širok kadar u kom se jasno vidi prazna sala u kojoj osim poslanika nema nikog.

  Video: Biljana Luk

  SNS je na društvenoj mreži tviter demantovala da je sala bila prazna, te da su konferenciji prisustvovali novinari četiri redakcije koji su sedeli pored kamermana.

  Naslovna fotografija: skrinšot yt kanal Tanjug

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Ramštajn podigao Ušće na noge (VIDEO)

  Spektakularni koncert „Ramštajna" održan je na beogradskom Ušću, a počeo je nešto posle 21 čas. Publika je članove nemačkog sastava dočekala ovacijama i gromoglasnim […]

  Doček Svetog Patrika sa Radio Tarantulom

  U subotu 16.marta u organizaciji onlajn radija „Tarantula“ i legendarnog kafea Geto u Inđiji biće obeležen dan Svetog Patrika. Organizatori najavljuju mogućnost konzumiranja Jameson-a sa uz […]