• OSNA: Bez blokade saobraćajnica u Novom Sadu ove subote

  Novosadske organizacije civilnog društva, aktivisti i svesni pojedinci, koje su organizovale blokade u Novom Sadu, 14.12.2021. godine na sastanku organizacionog tima, donele su odluku o obustavi blokade. Kako se navodi u njihovom saopštenju dostavljenom medijima “u komunikaciji sa udruženjem NE DAMO JADAR kao članicom SEOSA-a, koji su pozivali na blokade do ispunjenja primarnih Zahteva prema Vladi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OSNA: Bez blokade saobraćajnica u Novom Sadu ove subote

  Novosadske organizacije civilnog društva, aktivisti i svesni pojedinci, koje su organizovale blokade u Novom Sadu, 14.12.2021. godine na sastanku organizacionog tima, donele su odluku o obustavi blokade.

  Kako se navodi u njihovom saopštenju dostavljenom medijima “u komunikaciji sa udruženjem NE DAMO JADAR kao članicom SEOSA-a, koji su pozivali na blokade do ispunjenja primarnih Zahteva prema Vladi Republike Srbije, obavešteni smo da se i sa njihove strane odlažu blokade, primarno zbog ukidanja PPPPN za grad Loznicu, u kome je integrisan i Projekat „Jadar“.

  Dogovor za naredni period, kaže se u saopštenju, bice usmeren na komunikaciju sa SEOS-om i ostalim najugroženijim stanovništvom u našoj zemlji, sa kojima ce Novi Sad pokazati solidarnost u borbi za pravednije i zdravije društvo.

  Kako se navodi, fokus u narednom periodu, bice vidljivost lokalnim problemima u Novom Sadu i Vojvodini te će se zalagati za izgradnju širokog saveza i umrežavanja lokalnih inicijativa u celoj Srbiji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina