• Oštra reakcija Gorana Ješića na izjavu Vladimira Gaka

  Gostujući u Dnevniku pokrajinskog javnog servisa, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je rekao da ta sremska opština nije imala industrijsku zonu koja je bila infrastrukturno opremljena već da je priča o industrijskoj zoni u Inđiji bio marketinški potez. –Kada smo 2016. godine preuzeli odgovornost, prvo što smo uradili je da komunalno opremimo industrijsku zonu. Negde […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oštra reakcija Gorana Ješića na izjavu Vladimira Gaka

  Gostujući u Dnevniku pokrajinskog javnog servisa, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je rekao da ta sremska opština nije imala industrijsku zonu koja je bila infrastrukturno opremljena već da je priča o industrijskoj zoni u Inđiji bio marketinški potez.

  Kada smo 2016. godine preuzeli odgovornost, prvo što smo uradili je da komunalno opremimo industrijsku zonu. Negde postoji mišljenje da je Inđija u prethodnom period već imala opremljenu industrijsku zonu ali to nije bilo tako. Bilo je samo na papiru. –  izjavio je prvi čovek opštine Inđija gostujući na Radio televiziji Vojvodine.

  Gostovanje Vladimira Gaka

  Reagujući na njegovo izjavu, nekadašnji predsednik opštine Inđija, u periodu od 2000.– 2012. godine,  Goran Ješić za IN Medija kaže da je tačno da Inđija nije imala industrijsku zonu do dolaska SNS-a na vlast, jer je imala dve.

  Nije imala jednu nego dve. Do te 2016. godine je napravljena  nova trafostanica, uradjene četiri trake, doveden novi cevovod i fekalna kanalizacija, Opština je kupila 280 ha zemlje koji su ovi Talibani poklonili.Takođe , doveden je nacionalni optički kabl i došli su: Henkel, Thyssen, MonBat, Plastik, Izoterm, Monus, Grundfos, IT park, Cinkarna, IGB sa dva pogona, autlet,  Indofood, MB trans, Mesna industrija, Stirg metal, Plamen, Gogić…” kaže Ješić i dodaje:

  Gak je tada bio radikal pa prelaskom u SNS mu momci iz “Man in Black” upalili posebno svetlo da zaboravi svoju ružnu radikalsku prošlost, tim povodom je zaboravio i odakle je poreklom.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]