Oštra reakcija Gorana Ješića na izjavu Vladimira Gaka

Categories Inđija, NAJVAŽNIJE, VESTIPosted on

Gostujući u Dnevniku pokrajinskog javnog servisa, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je rekao da ta sremska opština nije imala industrijsku zonu koja je bila infrastrukturno opremljena već da je priča o industrijskoj zoni u Inđiji bio marketinški potez.

Kada smo 2016. godine preuzeli odgovornost, prvo što smo uradili je da komunalno opremimo industrijsku zonu. Negde postoji mišljenje da je Inđija u prethodnom period već imala opremljenu industrijsku zonu ali to nije bilo tako. Bilo je samo na papiru. –  izjavio je prvi čovek opštine Inđija gostujući na Radio televiziji Vojvodine.

Gostovanje Vladimira Gaka

Reagujući na njegovo izjavu, nekadašnji predsednik opštine Inđija, u periodu od 2000.– 2012. godine,  Goran Ješić za IN Medija kaže da je tačno da Inđija nije imala industrijsku zonu do dolaska SNS-a na vlast, jer je imala dve.

Nije imala jednu nego dve. Do te 2016. godine je napravljena  nova trafostanica, uradjene četiri trake, doveden novi cevovod i fekalna kanalizacija, Opština je kupila 280 ha zemlje koji su ovi Talibani poklonili.Takođe , doveden je nacionalni optički kabl i došli su: Henkel, Thyssen, MonBat, Plastik, Izoterm, Monus, Grundfos, IT park, Cinkarna, IGB sa dva pogona, autlet,  Indofood, MB trans, Mesna industrija, Stirg metal, Plamen, Gogić…” kaže Ješić i dodaje:

Gak je tada bio radikal pa prelaskom u SNS mu momci iz “Man in Black” upalili posebno svetlo da zaboravi svoju ružnu radikalsku prošlost, tim povodom je zaboravio i odakle je poreklom.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *