“Pali” u Inđiji sa tri kilograma droge

Više od tri kilograma narkotika, marihuana i amfetamina, pronađeno je i zaplenjeno u jednoj kući u izgradnji, saopštila je policija. Kako se navodi, uhapšene su četirii osobe: M. G. (20), N. M. (36), A. V. (23) i A. T. (43) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
“Pali” u Inđiji sa tri kilograma droge

Više od tri kilograma narkotika, marihuana i amfetamina, pronađeno je i zaplenjeno u jednoj kući u izgradnji, saopštila je policija. Kako se navodi, uhapšene su četirii osobe: M. G. (20), N. M. (36), A. V. (23) i A. T. (43) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Prilikom pretresa kuće u izgradnji u Inđiji, u vlasništvu N. M. koju su koristili osumnjičeni, policija je u tavanskom delu pronašla više od dva kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 1.256 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je amfetamin i digitalnu vagicu – navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, svim privedenim osobama određeno je zadržavanje do 48 časova, tokom kog perioda će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Fotografija: MUP Srbija
IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.