• “Pali” u Inđiji sa tri kilograma droge

  Više od tri kilograma narkotika, marihuana i amfetamina, pronađeno je i zaplenjeno u jednoj kući u izgradnji, saopštila je policija. Kako se navodi, uhapšene su četirii osobe: M. G. (20), N. M. (36), A. V. (23) i A. T. (43) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  “Pali” u Inđiji sa tri kilograma droge

  Više od tri kilograma narkotika, marihuana i amfetamina, pronađeno je i zaplenjeno u jednoj kući u izgradnji, saopštila je policija. Kako se navodi, uhapšene su četirii osobe: M. G. (20), N. M. (36), A. V. (23) i A. T. (43) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

  – Prilikom pretresa kuće u izgradnji u Inđiji, u vlasništvu N. M. koju su koristili osumnjičeni, policija je u tavanskom delu pronašla više od dva kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 1.256 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je amfetamin i digitalnu vagicu – navodi se u saopštenju.

  Kako se dodaje, svim privedenim osobama određeno je zadržavanje do 48 časova, tokom kog perioda će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

  Fotografija: MUP Srbija
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija