PIO fond upozorio: Ponovo aktivne prevare penzionera, ne primati prevarante u dom

PIO fond upozorio je da su ponovo aktivne prevare penzionera u kojima se zloupotrebljava ime tog fonda. Kako kažu u PIO fondu, na teritoriji kragujevačke opštine nepoznate osobe pozivaju penzionere predstavljajući se kao službenici Fonda PIO i nude im besplatne usluge koje niko nije tražio. – Skrećemo pažnju da PIO fond ne komunicira sa građanima […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
PIO fond upozorio: Ponovo aktivne prevare penzionera, ne primati prevarante u dom

PIO fond upozorio je da su ponovo aktivne prevare penzionera u kojima se zloupotrebljava ime tog fonda.

Kako kažu u PIO fondu, na teritoriji kragujevačke opštine nepoznate osobe pozivaju penzionere predstavljajući se kao službenici Fonda PIO i nude im besplatne usluge koje niko nije tražio.

Skrećemo pažnju da PIO fond ne komunicira sa građanima na ovaj način, da ne poklanja i ne prodaje ni usluge ni proizvode. Naglašavamo da je ova aktivnost neosnovana i da može prouzrokovati troškove za penzionere. – kažu u Fondu.

Apeluju na na penzionere da u svoje domove ne primaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave policiji.

Izvor: 021.rs

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

Energetska sanacija javnih zgrada po Vojvodini

Na sedam javnih objekata na teritoriji AP Vojvodine, ukupne površine 11.500 kvadratnih metara, počeli su radovi na energetskoj sanaciji, za koje je obezbeđen novac iz pokrajinskog budžeta.