• Počelo je glasanje za ulazak u Kuću slavnih; Pogledajte ko vodi

  Nakon što su objavljene nominacije za ulazak u Kuću slavnih rokenrola, otvorena je i mogućnost glasanja na posebnom sajtu. Za nešto više od 3 dana, u trenutku nastanka ovog teksta, glasalo je blizu 650.00 ljudi, koji su većinom glasova na tron privremeno postavili Džordža Majkla. Glasanje je otvoreno do 28. aprila, a mogu glasati svi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počelo je glasanje za ulazak u Kuću slavnih; Pogledajte ko vodi

  Nakon što su objavljene nominacije za ulazak u Kuću slavnih rokenrola, otvorena je i mogućnost glasanja na posebnom sajtu.

  Za nešto više od 3 dana, u trenutku nastanka ovog teksta, glasalo je blizu 650.00 ljudi, koji su većinom glasova na tron privremeno postavili Džordža Majkla.

  Glasanje je otvoreno do 28. aprila, a mogu glasati svi koji se prijave na sajt svojom email adresom.

  Ove godine na tom spisku se nalazi 14 muzičkih legendi, a konačnu odluku o ulasku u tu prestižnu instituciju doneće, ne samo publika, već i žiri u kome je više od hiljadu umetnika, istoričara i profesionalaca iz muzičke industrije.

  Radovan Nikolić

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/objavljene-nominacije-za-kucu-slavnih-rokenrola-u-trci-14-muzickih-legendi/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Poljoprivrednici prijavili protest za ponedeljak

  Skoro sve članice Ujedinjenih udruženja poljoprivrednika Srbije donele su odluku da će izaći na proteste u ponedeljak, 13. novembra. Kako prenosi Agroklub, protest je zvanično prijavljen MUP-u, […]