• Početak građnje novog vrtića nakon rebalansa budžeta

  Nakon što se obrušio plafon vrtića „Neven“ u Inđiji, decembra prošle godine, mališani su raspoređeni po ostalim boravištima a kao trajno rešenje lokalna vlasti vidi u  izgradnji novog objekta   Prema rečima predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka u Inđiji će biti problem sa listom čekanja sve dok se ne sagradi novi objekat. On kaže da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Početak građnje novog vrtića nakon rebalansa budžeta

  Nakon što se obrušio plafon vrtića „Neven“ u Inđiji, decembra prošle godine, mališani su raspoređeni po ostalim boravištima a kao trajno rešenje lokalna vlasti vidi u  izgradnji novog objekta  

  Prema rečima predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka u Inđiji će biti problem sa listom čekanja sve dok se ne sagradi novi objekat. On kaže da će novac za izgradnju novog objekta predškolske ustanove biti obezbeđen rebalansom budžeta.

  Čekamo rebalans budžeta gde će biti ubačena sigurno čitava investicija izgradnje novog vrtića. Time ćemo rešiti sigurno za sada pitanje svakog deteta, kada pričamo o boravku u vrtiću. – kazao je Gak.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-obrusio-se-plafon-u-vrticu-sestoro-dece-povredjeno/

  Predsednik Opštine je ponovio da će novi vrtić biti izgrađen na mestu gde je objekat „Neven“ a da je predloženo da novi vrtić bude identičan objektu „Labud“.

   – Negde je ideja da se napravi identičan kao objekat „Labud“. S obzirom da se neće praviti centralna kuhinja, taj deo će se pretvoriti u boravak tako da će to biti brojka koja apsolutno zadovoljava od nekih 12 ili ako izvučemo još neki boravak više.Tako da se nadamo da ćemo u tom delu uspeti da rešimo problem. – rekao je Vladimir Gak.

  Podsetimo da je početkom aprila Gak najavio izgradnju novog objekta za septembar ove godine Vrednost investicije je, rekao je tada predsednik Opštine,  oko 150 miliona dinara.

  Broj mesta je za dva meseca od najavljenih 100 u februaru narastao na 250 u aprilu.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novi-vrtic-ne-prostoru-objekta-neven-bice-izgeaden-do-septembra/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija