• Početak Super lige Srbije odložen za sedam dana

  Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) doneo je danas odluku o pomeranju početka nove sezone u Super ligi Srbije za 29. jul. Početak prvenstva je prvobitno planiran za 22. jul, a odluka o odlaganju doneta je u iščekivanju presude Suda za sportsku arbitražu (CAS), u vezi oduzimanja bodova Kolubari, koja je zbog toga prošle sezone […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Početak Super lige Srbije odložen za sedam dana

  Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) doneo je danas odluku o pomeranju početka nove sezone u Super ligi Srbije za 29. jul.

  Početak prvenstva je prvobitno planiran za 22. jul, a odluka o odlaganju doneta je u iščekivanju presude Suda za sportsku arbitražu (CAS), u vezi oduzimanja bodova Kolubari, koja je zbog toga prošle sezone ispala u drugi rang takmičenja.

  Sud u Lozani je kao privremenu meru stavio odluku FSS-a van snage, a konačna presuda biće doneta 21. jula.

  Sednici Izvršnog odbora u Staroj Pazovi predsedavao je prvi čovek FSS-a Dragan Džajić, a između ostalog donete su odluke o nastavku saradnje sa direktorom mlađih kategorija Nikolom Lazetićem, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (selekcija do 19 godina), Aleksandrom Lukovićem (do 18 godina) i Jovanom Damjanovićem (do 17 godina), koji je postavljen za selektora kadetske reprezentacije.

   Za direktora sportskog sektora FSS-a izabran je Miroslav Tanjga, dok je novi Oficir za integritet Bogdan Đurđević.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Sutra “Otvoreni Kros Srema”

  “Otvoreni Kros Srema“ po 42. put biće održan u subotu 6. aprila 2024. godine u Sportskom centru „Leje“ u Inđiji sa početkom u 11 časova. […]