• Počinje postpopisna anketa

  Republički zavod za statistiku najavio je danas da će od petka, 2. do nedelje, 11. decembra sprovesti postpopisnu anketu. Ova anketa biće sprovedena na slučajnom uzorku od oko 20.000 domaćinstava u 106 opština, u 250 popisnih krugova, prenosi FoNet. Na osnovu ove ankete će se obaviti kontrola kvaliteta podataka prikupljenih popisom stanovništva, koji je sproveden […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počinje postpopisna anketa

  Republički zavod za statistiku najavio je danas da će od petka, 2. do nedelje, 11. decembra sprovesti postpopisnu anketu.

  Ova anketa biće sprovedena na slučajnom uzorku od oko 20.000 domaćinstava u 106 opština, u 250 popisnih krugova, prenosi FoNet.

  Na osnovu ove ankete će se obaviti kontrola kvaliteta podataka prikupljenih popisom stanovništva, koji je sproveden u oktobru i početkom novembra.

  Podaci prikupljeni u anketi služiće za kontrolu broja popisanih lica, domaćinstava i stanova, kao i za kontrolu odgovora na pojedina pitanja iz popisnog obrasca, odnosno za ocenu statističke pouzdanosti rezultata Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022.

  Tokom ankete građani se za sve informacije mogu obratiti info-centru na broj 0800 444 005 od 8 do 20 časova. 

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]