• Podvožnjak uzrok saobraćajnih nezgoda

  Došlo je do saobraćajne nezgode u toku mimoilaženja dva šlepera u novom podvožnjaku koji je nema dovolju širinu da bi se vozila bezbedno mimoišla. Pročitajte: Šleperi se “očešali” u podvožnjaku Novi podvožnjak u Inđiji pored toga što nema osvetljenje, biva potopljen nakon kiše, nema ogradu za pešake, tako nema ni dovoljnu širinu da se mimoiđu dva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Došlo je do saobraćajne nezgode u toku mimoilaženja dva šlepera u novom podvožnjaku koji je nema dovolju širinu da bi se vozila bezbedno mimoišla.

  Pročitajte: Šleperi se “očešali” u podvožnjaku

  Novi podvožnjak u Inđiji pored toga što nema osvetljenje, biva potopljen nakon kiše, nema ogradu za pešake, tako nema ni dovoljnu širinu da se mimoiđu dva šlepera. Vozačima a naročito pešacima je svakodnevno ugrožena bezbednost.

  Pročitajte: Nakon više od tri meseca podvožnjak bez osvetljenja

  Jedan pešački pravac (trotoar) je u potpunosti opasan za kretanje pešaka jer pored toga što nema ogradu, takođe je i uži od drugog. Radi se o desnoj strani pešačkog puta iz pravca ulice Branka Radičevića ka industrijskoj zoni, a koji vozači šlepera neretko koriste kako bi dobili potreban prostor.

  Šleper u podvožnjaku se popeo na trotoar

  Kao što se može primetiti na video snimku, vozač šlepera je naglo skrenuo kada je došlo do udara.

  Bezbednost svih učesnika u saobraćaju je svakodnevno ugrožena.

  Pročitajte još: Ko je odgovoran za današnji kolaps u Inđiji?

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]