• Poljoprivrednici ne odustaju od blokada

  Vojvođanski poljoprivrednici koji su proveli noć ispred zgrade Pokrajinske vlade APV, jutros su traktorima blokirali Bulevar Mihajla Pupina, prenosi Autonomija. Kako za Autonomiju kažu paori, ovo je opomena da ne odustaju od svojih zahteva.  Naglašavaju da, ukoliko se njihovi zahtevi uskoro ne ispune, blokiraće i Varadinski most. Kako je reporter Autonomije mogao da čuje u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poljoprivrednici ne odustaju od blokada

  Vojvođanski poljoprivrednici koji su proveli noć ispred zgrade Pokrajinske vlade APV, jutros su traktorima blokirali Bulevar Mihajla Pupina, prenosi Autonomija.

  Kako za Autonomiju kažu paori, ovo je opomena da ne odustaju od svojih zahteva.  Naglašavaju da, ukoliko se njihovi zahtevi uskoro ne ispune, blokiraće i Varadinski most.

  Kako je reporter Autonomije mogao da čuje u neformalnom razgovoru predstavnika poljoprivrednika i Ministarstva poljoprivede, predloženo je da se razgovori održe sutra, na šta zemljoradnici ne pristaju i ne odustaju od blokada i protesta dokle god se njihovi zahtevi ne ispune.

  Poljoprivrednici su optužili Ministarstvo poljoprivrede da ih “pravi budalama”, jer su na svoje zahteve dobili odgovore koji nemaju veze sa njihovim uslovima za prestanak protesta.

  Dobili smo odgovore koji nemaju veze sa našim zahtevima… Oni nas prave budalama. –  rekao je poljoprivrednik Mileta Slankamenac novinarima.

  Paori kažu da je prethodna noć, koju su proveli ispred Skupštine APV-a bila hladna i teška. Ipak, jutros je na Bulevaru Mihajla Pupina primetan veći broj traktora nego sinoć.

  Zemljoradnici dodaju i da će im se tokom dana priključiti poljoprivrednici iz cele Srbije.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/poljoprivrednici-izveli-traktore-na-ulice/?fbclid=IwAR109cuKKxY_mbalcPlxUPDSZ5qCXPSAdp21lZF6oO04BR9axlPNGZzC29E

  Naslovna: Autonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina