• Ponovo lažne dojave o podmetnutim bombama u beogradskim školama

  U dvadesetak beogradskih škola jutros su stigle dojave o postavljenim bombama. Roditelji su dobili poruke da ne dovode decu u školu, nastava u ovim školama nije ni počela, javio je RTS. Veliki broj osnovnih škola u Beogradu, njih 97, kao i pojedine srednje škole, jutros je dobilo dojave o bombama, oglasilo se ubrzo ministarstvo obrazovanja. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ponovo lažne dojave o podmetnutim bombama u beogradskim školama

  U dvadesetak beogradskih škola jutros su stigle dojave o postavljenim bombama. Roditelji su dobili poruke da ne dovode decu u školu, nastava u ovim školama nije ni počela, javio je RTS.

  Veliki broj osnovnih škola u Beogradu, njih 97, kao i pojedine srednje škole, jutros je dobilo dojave o bombama, oglasilo se ubrzo ministarstvo obrazovanja.

  Nakon detaljne provere kontradiverzionih ekipa MUP-a u velikom broju škola, utvrđeno je da su dojave o postavljenim bombama bile lažne. Učenici su vraćeni na nastavu, a u školama gde bezbednosni pregled još traje, učenici su poslati kućama. Nakon završenog КD pregleda škola učenici će biti vraćeni na nastavu. – kaže se u saopštenju resornog ministarstva.

  Potsedtimo da je krajem prošlog meseca 23 srednje škole i gimnazije u Beogradu dobile su cirkularni mejl o podmetnutim bombama, nakon istrage utvrđeno je da su prijave bile lažne.

  IN Medija

  Možda te zanima:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gust-dim-u-hodnicimats-mihajlo-pupin-djaci-na-bezbednom/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija