• Postavljeni usporivači u dve inđijske ulice

  Tokom protekle nedelje u dve inđijske ulice postavljeni su „ležeći policajci“ u cilju povećavanja bezbednosti, osim usporivača postavljena je i odgovarajuća saobraćajna signalizacija. Nakon presvlačenja asfaltom dela ulice Svetog Save u Inđiji i posipanja mrvljenog asfalta umesto postavke bankina, radnici JP „Inđija put“ tokom protekle nedelje u ovoj ulici i u ulici Stevana Sremca postavili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Postavljeni usporivači u dve inđijske ulice

  Tokom protekle nedelje u dve inđijske ulice postavljeni su „ležeći policajci“ u cilju povećavanja bezbednosti, osim usporivača postavljena je i odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

  Nakon presvlačenja asfaltom dela ulice Svetog Save u Inđiji i posipanja mrvljenog asfalta umesto postavke bankina, radnici JP „Inđija put“ tokom protekle nedelje u ovoj ulici i u ulici Stevana Sremca postavili su usporivače takozvane „ležeće policajce“ kako bi povećali bezbednost  u ove dve ulice.

  Stanovnici  ulice Svetog Save podneli su u junu 2022. godine peticiju JP „Inđija put“ za postavljanje ležećih policajaca u toj ulici. Kao razlog naveli su visoku frekvenciju saobraćaja, bahatu vožnju i ugroženu bezbednost pešaka.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/peticija-za-postavku-lezeceg-policajca-u-ulici-svetog-save/

  Preko 50 stanovnika ulice potpisalo je peticiju za postavljanje ležećih policajaca kako bi se usporio saobraćaj na ovoj deonici.

  Naime ulica Svetog Save u Inđiji je sporedna, jednosmerna ulica koja je paralelna sa glavnom Novosadskom ulicom i u čijoj blizini se nalazi kružni tok sa kog  jedno isključenje vodi upravo u tu ulicu, gde se vozači u punoj brzini isključuju i istom brzinom nastavljaju tom ulicom.

  Ova ulica ima dosta dece, u blizini je srednje škole, centra grada i parka, te je broj pešaka i šetača daleko veći u određenim delovima dana.

  Peticiju je potpisalo više od 50 njih, ima i onih koji su odbili jer smatraju da nije rešenje postavljanje ležećeg policajca. Smatramo da problem mora da se reši, a da bi bio rešen neko mora da reaguje.

  Iz JP „Inđija put“ su uveravali potpisnike da će podneta peticija žitelja ulice Svetog Save biti razmatrana te da će se iznaći rešenje za bahate vozače ali da u ne mogu precizirati da li će rešenje biti ležeći policajci. Najavu oko razmatranja rešavanja problema bahatih vožnji u ovoj ulici JP “Inđija put”, nakon godinu, rešila je ispunjavanjem zahteva peticije.  

  V.M (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/ulica-svetog-save-nije-rekonstruisana-nego-presvucena-slojem-asfalta/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]