• Potvrđeno pisanje IN Medija: Uroš Trifunović novi direktor Turističke organizacije

  Kao što je IN Medija ranije objavila, na mesto budućeg direktora Turističke organizacije opštine Inđija biće imenovan Uroš Trifunović. Uroš Trifunović će u narednih godinu dana obavljati funkciju vršioca dužnosti direktora nakon što to potvrde odbornici Skupštine opštine Inđija na sednici koja je zakazana za 18. avgust 2023. godine. U zvaničnoj biografiji se navodi da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Potvrđeno pisanje IN Medija: Uroš Trifunović novi direktor Turističke organizacije

  Kao što je IN Medija ranije objavila, na mesto budućeg direktora Turističke organizacije opštine Inđija biće imenovan Uroš Trifunović.

  Uroš Trifunović će u narednih godinu dana obavljati funkciju vršioca dužnosti direktora nakon što to potvrde odbornici Skupštine opštine Inđija na sednici koja je zakazana za 18. avgust 2023. godine.

  U zvaničnoj biografiji se navodi da je Trifunović upisao Univerzitet „Union – Nikola Tesla“ Beograd,  Fakultet za menažment u Sremskim Karlovcima školske 2017/2018. godine dok je 13. septembra 2018. godine završio fakultet, sa prosečnom ocenom 7,25.

  Ovaj Fakultet je došao u žižu javnosti 2021. godine kada je policija, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsila 17 osoba zbog sumnje da su učestvovali u falisifikovanju fakultetskih diploma,

  Uslovi za v.d. direktora

  Zakonom o turizmu su propisani uslovi da direktor Turističke orgnizacije mora da poseduje i to: visoko obrazovanje, radno iskustvo od četiri godine, od čega najmanje dve na rukovodećim mestima kao i aktivno znanje najmanje jednog stranog jezika.

  Uroš Trifunović je odbornik SNS i rukovodilac parking službe JP “Inđija put”.

  Rođen je 1. oktobra 1991. godine, osnovnu i srenju školu je pohađao u Inđiji do je završio Univerzitet „Union – Nikola Tesla“ Beograd,  Fakultet za menažment u Sremskim Karlovcima

  Kako se navodi u diplomi u kojoj je IN Medija imala uvid, Uroš Trifunović je upisan školske 2017/2018. godine dok je 13. septembra 2018. godine završio fakultet, sa prosečnom ocenom 7.25.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/trifunovic-necu-vise-odgovarati-na-vasa-pitanja/

  Fakultet za menažment u Sremskim Karlovcima je došao u žižu javnosti 2021. godine kada je policija, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsila 17 osoba zbog sumnje da su učestvovali u falisifikovanju fakultetskih diploma,

  Kako je tada naveo MUP, pripadnici Sektora unutrašnje kontrole i Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su 17 osoba.

  Zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja uhapšeni su G. К. (48) odgovorno lice Univerziteta „Union-Nikola Tesla“, kao i A. К. (28) i M. A. (35) zaposlene na univerzitetu.

  Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem i falsifikovanje isprave uhapšeni su policijski službenici LJ. N. (42), D. S. (1992) i D. M. (49) Uhapšeni su i A. M. (31), M. J. (38), M. R. (25), M. M. (24), D. T. (61), T. S. (35), I. S. (35), B. M. (32), T. I. (72), A. L. (44) i N. S. (47) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem.

  Među uhapšenima nalazi se i Trivun Ivković, nekadašnji upravnik KPZ Sremka Mitrovica, koji je uhapšen zbog trgovine uticajem.

  U periodu od januara 2020. do marta 2021. godine G. K. je koristeći svoj službeni položaj pribavio drugim fizičkim licima uverenja o stečenom visokom obrazovanju, a pravnom licu imovinsku korist u iznosu od oko 960.000 dinara.

  Osumnjičene A.K. i M. A. su po nalogu G. K. sačinjavale dokumentaciju neistinitog sadržaja kao da su kandidati zaista položili ispite, iako nisu bili prisutni na ispitima. One su unosile pogrešne datume o upisu kandidata na fakultet i polaganju ispita, kako bi bilo u skladu sa zakonskim propisima o dužini trajanja školovanja“, navodi se u saopštenju.

  Radno iskustvo

  Uroš Trifunović je od 2011. do 2018. godine bio zaposlen u JP Elektroptivredi Srbije  kao referent za odnose sa portošačima. Nakon toga, bio je zaposlen u JP Inđija put na poslovima Rukovodioca službe za upravljanje javnim parkiralištima.

  U zvaničnoj biografiji je naveo da je pohađao niz seminara i edukacija na temu korporativnog upravljanja, unapređenja i efikasnosti rada lokalne samouprave, kao i iz oblasti komunalne delatsnosti.

  Između ostalog, i seminar „Podizanje kapaciteta aktivista stranaka i organizacija desnog centra“.

  Završio je Kurs engleskog jezika u Poslovno – obrazovnom centru Inđija, poseduje Sertifikat da je uspešno završio obrazovni program „PolitiKAS“ Beogradske otvorene škole „BOŠ) i Fondacije Konrad Adanauer Stiftung

  Na novu funkciju, kako smo već naveli, Trifunović će biti imenovan na sednici Skupštine opštine Inđija 18. avgusta ove godine.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/uros-trifunovic-buduci-v-d-direktora-turisticke-organizacije-indija/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika