• Povratak ostarelih metalaca: “Beavis and Butt-Head do the Universe”

  Animirani likovi iz devedesetih godina prošlog veka Bivis i Bathed (Beavis and Butt-Head), koje je proslavio nekadašnji muzički kanal MTV, vraćaju se na male ekrane, četvrt veka nakon prestanka prikazivanja originalne serije. Kompanija Paramount+ objavila je prvi trejler i saopštila da će premijera novog animiranog filma Mikea Judgea “Beavis and Butt-Head Do the Universe” biti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Povratak ostarelih metalaca: “Beavis and Butt-Head do the Universe”

  Animirani likovi iz devedesetih godina prošlog veka Bivis i Bathed (Beavis and Butt-Head), koje je proslavio nekadašnji muzički kanal MTV, vraćaju se na male ekrane, četvrt veka nakon prestanka prikazivanja originalne serije.

  Kompanija Paramount+ objavila je prvi trejler i saopštila da će premijera novog animiranog filma Mikea Judgea “Beavis and Butt-Head Do the Universe” biti održana 23. juna.

  „Najgluplji film naučne fantastike ikada snimljen“

  Producenti su odlučili da film reklamiraju u duhu njegove radnje – kao “najgluplji film naučne fantastike ikada snimljen”.

  – U možda najglupljem svemirskom filmu ikada snimljenom, Beavisa i Butt-Heada je jedan „kreativni“ sudija 1998. godine osudio na “svemirski zatvor”. To je vodilo ka putovanju spejs šatlom, sa predvidljivo katastrofalnim rezultatima. Nakon što na svom putu prođu kroz crnu rupu, oni se ponovo pojavljuju u našem vremenu, gde traže ljubav, zloupotrebljavaju iPhone i beže od “Duboke države” – navodi se u opisu filma.

  Uz spojer na kraju koji glasi “They don’t score”.

  Scena iz filma „Beavis and Butt-Head do the Universe“ (fotografija: Paramount+)

  Originalne lenštine kao sredovečni metalci

  Autor dvojice likova, Mike Judge, u januaru je javno objavio crteže ostarelih animiranih junaka iz devedesetih, obelodanjujući da je novi film o njima u pripremi. Obojica su nacrtana kao muškarci u četrdesetim godinama; Beavis sa naočarima za vid, dok je Butt-Head proćelav i ima viška kilograma.

  Animirana serija „Beavis and Butt-Head“ originalno je prikazivana na kanalu MTV od 1993. do 1997. godine, uz kratku dopunsku sezonu objavljenu 2011. godine. Sve te epizode, kojih ima više od 200, biće dodate na Paramount+, uporedo sa objavljivanjem novog filma.

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Revizija u Biblioteci od sutra do 16. avgusta

  U Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“, srede 10. jula do petka 16. avgusta biće sprovedena revizija knjižnog fonda. Biblioteka neće raditi sa korisnicima u Inđiji od 10. jula do 16. […]