• Povratak Štrumpfova

  Čuveni štrumfovi ponovo su na malom ekranu u Belgiji, Francuskoj i Nemačkoj sa novih devet sezona i 272 epizode, preneo je portal „Fokus na Belgiju“ (Focus on Belgium). Mali plavi vilenjaci su se prvi put pojavili u belgijskom stripu 1958. godine, a sada su postali međunarodne zvezde i popularni su daleko van svog sela u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Povratak Štrumpfova

  Čuveni štrumfovi ponovo su na malom ekranu u Belgiji, Francuskoj i Nemačkoj sa novih devet sezona i 272 epizode, preneo je portal „Fokus na Belgiju“ (Focus on Belgium).

  Mali plavi vilenjaci su se prvi put pojavili u belgijskom stripu 1958. godine, a sada su postali međunarodne zvezde i popularni su daleko van svog sela u šumici.
  Novi serijal crtanih filmova emituje se na belgijskoj javnoj televiziji RTBF, a prava na prikazivanje će imati francuska televizija TF1 i nemački kanal za decu Kika.

  Nove avanture štrumfova deca će pratiti u još 40 zemalja putem raznih platformi na internetu.
  Pustolovine simpatičnih stvorenja i dalje će predvoditi Veliki štrumf zajedno sa ostalim junacima među kojima su Kefalo, Mrgud, Lincko, Smorko, Škrabalo, Gricko, Trapavko i naravno Štrumfeta.
  Crtani filmovi o štrumfovima, nekada crno-beli na belgijskoj televiziji, kasnije su postali planetarno popularni sa 256 crtaća od 30 minuta emitovanih od 1981. do 1990. Štrumfovi su tada nagrađeni američkom televizijskom nagradom Emi za najbolji crtani film.

  Štrumfovi su popularni u celom svetu gde su predstavljeni u zabavnim parkovima u Dubaiju, Maleziji, Rusiji i SAD.

  Autor: Beta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Doček Svetog Patrika sa Radio Tarantulom

  U subotu 16.marta u organizaciji onlajn radija „Tarantula“ i legendarnog kafea Geto u Inđiji biće obeležen dan Svetog Patrika. Organizatori najavljuju mogućnost konzumiranja Jameson-a sa uz […]

  Humanitarni dečiji matine u subotu 28. oktobra

  Tinkerlab i Brainobrain Inđija u subotu 28.oktobra od 11 sati organizuje dečiji matine Diznijevih klasika a sav prikupljen novac od ulaznica biće uplaćen za lečenje mlade rumljanke Teodore. Cena […]